Business games voor VO, MBO, ASO-TSO

Business games voor VO, MBO, ASO-TSO zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Ze zijn online toegankelijk en komen inclusief testronde, ondersteunende documentatie, testaccounts, instructievideo’s en bovendien een gratis helpdesk. Bizzgames hebben bovendien een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en zijn gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe uitdagend.

button_direct-inschrijven gamification en serious gaming met management games, business games button_kosten-en-leeronderdelen gamification en serious gaming met management games, business games button_testaccount gamification en serious gaming met management games, business games

Bizzgames cases

Er zijn verschillende games ontwikkeld voor elk gewenst niveau.

  • Handel & Wandel
  • Trading Partners (ook Engelstalig)
  • Restaurant WereldMixVrijblijvend advies van Bizzgames Gamification
  • Production Company

De management games bestaan uit een testronde en maximaal 8 speelrondes. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box). Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten en voor de spelleider is deze feedback ook per team gegroepeerd en is er een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht. Klik hier voor informatie over de kosten en leeronderdelen voor het VO, MBO en ASO/TSO.

De games kunnen worden ingezet vanaf 10 studielasturen, maar ook worden uitgebreid met de meegeleverde extra deelopdrachten tot een opdracht met ruim 40 SLU. U kunt de business games voor VO, MBO en ASO-TSO tevens uitbreiden met een Administratiemodule, waarmee leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

button_tijdsbesteding gamification en serious gaming met management games, bedrijfsspel button_beoordeling gamification en serious gaming met management games, managementgames button_ondersteuning gamification en serious gaming met management games

Inschrijven business games voor VO, MBO en ASO-TSO

Bizzgames business games voor VO, MBO en ASO-TSO Restaurant WereldMixU kunt zich het gehele schooljaar inschrijven voor deze business games. De business games worden al voor meer dan 10.000 leerlingen ingezet als praktische opdracht, project, sectorwerkstuk en tevens voor Leren Ondernemen. Maar ook voor Samenwerkend Leren, Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) of Project Onderwijs (PO). Dit kan ook vakoverstijgend door een eindverslag te laten maken in zakelijk Nederlands of Engels. Of door de Engelstalige managementgame Trading Partners in te zetten. Lees hier over de inschrijfprocedure of schrijf u direct in voor de business games voor VO, MBO of ASO-TSO.

Testaccount business games

U kunt ook een testaccount aanvragen voor de business games voor VO, MBO en ASO-TSO. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's, documentatie en u kunt zelfstandig enkele rondes spelen.

button_inschrijfprocedure gamification en serious gaming met management games, business games button_testaccount gamification en serious gaming met management games, business games
 
Ondersteuning van classic Bizzgames managementgames middelbaar onderwijs

Workshop business games

De business games voor VO, MBO en ASO-TSO worden prima ondersteund. Op aanvraag houden wij onder andere workshops op school voor docenten. Tijdens deze workshops van 2 uur gaan we uitgebreid in op de inzet van de simulaties in het lesprogramma. Daarnaast doen de docenten ook zelf ervaring op door enkele rondes te spelen. De workshopleider verwerkt deze vervolgens, zodat de deelnemers direct de resultaten zien.

De kosten voor een workshop bedragen 200 euro inclusief reistijd en -kosten. Dit valt binnen de school veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten. Neem hiervoor contact op met Bizzgames Gamification via docenten@bizzgames.nl, docenten@bizzgames.be of bel met +31 (0)20-7702265.Neem contact op met Bizzgames Gamification