Training games

Blended learning onderwijsDe afgelopen jaren hebben serious games voor Trainingen en L&D steeds meer bekendheid en erkenning gekregen als effectieve instrumenten om kennis, gedrag en vaardigheden te beïnvloeden. Al tientallen jaren worden serious games met succes ingezet in het onderwijs. Maar ook voor Trainingen en Learning en Development toepassingen in het bedrijfsleven, bij de overheid en zorg.

Gamification training daagt deelnemers uit om te spelen en te winnen. Het maakt gebruik van onze competitieve aard en psychologische neiging om games te spelen (homo ludens). Onze Training en L&D games sluiten naadloos aan op de belevingswereld van de deelnemers en uw leerdoelen en competenties. Op een goede wijze ingezet, maken ze leren leuk, uitdagend en motiverend en het competitieve karakter zorgt bovendien voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Meer weten? Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Vrijblijvend advies van Bizzgames GamificationOff-the-shelf Business games

Game Based Learning is leuk, uitdagend, praktijkgericht en gamification is bovendien zeer motiverend bij Management Development en in-company trainingen. Tevens is het mogelijk om enkele games te 'customizen' voor uw trainingsdoelstelling. De direct inzetbare Business games worden veelal ingezet voor advies, training en coaching rondom:

Dit alles kan volledig online, hybride of op locatie. Waarbij het online ook aan grotere groepen deelnemers kan worden aangeboden, dan normaal bij een training op locatie.

Alle games voor Trainingen en L&D zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of teams aan te maken en verwerkt elke ronde met een simpele druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-info en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet.

Gamification op Maat voor uw doelstellingserious gaming met management games, serious games en business games

Gamification wordt onder andere ingezet bij trainingen voor:

Neem contact op met Bizzgames GamificationHeeft u ook een specifieke doelstelling voor uw training, dan maken wij eenvoudig uw eigen game met ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers met (eigen) opdrachten en assessments en tevens een module voor de begeleiding.

U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw gamification training game in korte tijd online inzetbaar is. Wij stellen hiervoor onze bestaande Gamification tool en jarenlange expertise ter beschikking. Zo richten we samen, dié gamification toepassing voor uw klant in, die uitdagend, inspirerend, vernieuwend en bovenal effectief is.

Begeleiding games voor trainingGames voor adviesbureaus

De inzet van games voor Trainingen en L&D kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een serious game kan ook geheel zelfstandig worden ingezet door de klant na een train-de-trainer workshop. Trainers en coaches ontvangen hiervoor een uitgebreide in-company training alvorens zij aan de slag gaan.

Meer weten over training games?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bekijk het portfolio

Portfolio gamification, serious gaming met serious games en business games-11