Inloggen business games

U kunt hieronder inloggen op de specifieke Bizzgames business game waaraan u deelneemt.

Business games log in

Bizzgames educatieve serious games gaming hoger onderwijs digitaal leermiddel lesmateriaal

Voor onderstaande Bizzgames hoger onderwijs logt u hier in:

Inloggen Serious Games voor het middelbaar en hoger onderwijsVoor de business games middelbaar onderwijs kunt u hier inloggen:

Meer weten over bovenstaande business games of de mogelijkheden van een business game op maat?
Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

De kracht van serious games

Na het inloggen op de business game komt u in een rijke, dynamische en interactieve omgeving. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect. Serious games maken leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. Dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Direct inzetbaar of een oplossing op maat

Bizzgames serious business management games managementgamesMet Bizzgames kan al met 4 teams een eigen business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment de game wordt ingezet en wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde.

Er zijn tientallen ‘off-the-shelf’ Bizzgames over verschillende onderwerpen, die bovendien direct online inzetbaar zijn. De deelnemers kunnen eenvoudig inloggen op de business game. De games zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden vervolgens automatisch klaargezet.

Maar wellicht wilt u een oplossing op maat voor uw organisatie? Dat kan ook! Samen met onze klanten hebben wij tientallen games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen.

De inzet van de business games kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames. Maar u kunt ook een business game na een train-de-trainer workshop zelfstandig inzetten. Bekijk hier het portfolio.

Ook meer weten over online business games of hoe u moet inloggen?

Heeft u vragen over het inzetten van Bizzgames in uw organisatie of Bizzgames op maat? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.