Games voor Events

games voor eventsGames voor events zijn bij uitstek geschikt voor toepassing bij symposia, open dagen, kennismakingsdagen en introductie-activiteiten. Beoogde leereffecten kunnen zowel kennistheoretisch als sociaal van aard zijn. Zoals bij:

  • teambuilding
  • relatiemarketing en selectie
  • recruitment en onboarding
  • introductie van veranderingen (nieuwe cultuur, nieuwe aanpak)
  • kennismaking met aspecten die bij leidinggeven komen kijken
  • inhoudelijke verdieping van een problematiek

Begeleiding games events

De inzet van de serious games wordt geheel begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een serious game kan ook geheel zelfstandig worden ingezet door de klant na een train-de-trainer workshop. Trainers, coaches of veranderingsdeskundigen ontvangen hiervoor een uitgebreide training alvorens zij aan de slag gaan.

gamification en serious gaming games eventsDiverse doelstellingen en niveaus

De "off-the-shelf" games zijn leuk, uitdagend, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend bij events. Er zijn tientallen games beschikbaar met verschillende leerdoelstellingen en niveaus. Deze zijn prima inzetbaar voor events, introductie, kennismaking, teambuilding en tevens open dagen.

Alle games voor events zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of teams aan te maken en verwerkt elke ronde de beslissingen met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet.

Neem contact op met Bizzgames GamificationGamification maatwerk

Heeft u een specifieke doelstelling voor uw event, dan maken wij eenvoudig uw eigen game met ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen (eigen) opdrachten en assessments worden gebruikt en tevens een module voor de begeleiding. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd online inzetbaar is voor uw event.

Meer weten over games voor events?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames op uw event. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Quote Technasium Event, gamification en serious gaming met serious games