Management games middelbaar onderwijs

Bizzgames management games middelbaar onderwijs zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar.

Er zijn verschillende Bizzgames management games voor het middelbaar onderwijs ontwikkeld, voor elk gewenst niveau en ook over diverse onderwerpen. Voor al deze management games zijn tevens testaccounts, instructievideo's en documentatie beschikbaar.

button_meer-informatie gamification en serious gaming met management games, business games  button_direct-inschrijven gamification en serious gaming met management games, business games

Handel & WandelDe business game Handel en Wandel
Handel & Wandel is een eenvoudige management game voor het middelbaar onderwijs over een hotdogkar. Eerst staan de teams alleen op de zaterdagmarkt. In de ronden daarna breidt het bedrijf de verkoop uit naar meerdere dagen, frisdranken, broodjes vis en een tweede hotdogkar.

Trading Partners (ook Engelstalig)De serious game Trading Partners is een business game die op middelbare scholen wordt gebruikt voor gamification
Trading Partners is een business game van een handelsonderneming voor in-ear headphones, genaamd EarBudz. Dit zijn innovatieve in-ear headphones van topkwaliteit en bovendien voor een betaalbare prijs. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen introduceert het bedrijf vervolgens nieuwe modellen.

Restaurant WereldMixBizzgames Restaurant WereldMix is een van de business games en simulaties voor gamification in het mbo
Restaurant WereldMix is een management game van een ‘werelds’ restaurant. Het heeft een maandelijks vernieuwde menukaart met gerechten uit steeds een ander land. Het restaurant biedt eten aan in buffetvorm, zodat de klanten een zo breed mogelijke keuze hebben. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen introduceert het restaurant vervolgens nieuwe producten.

Production CompanyProduction Company is een serious game of management game ingezet voor serious gaming in het middelbaar onderwijs
Production Company is een serious game voor het middelbaar onderwijs van de productieonderneming van EarBudz. De onderneming verkoopt de geproduceerde in-ear headphones aan de detailhandel en ook de groothandel. Het is daarnaast belangrijk om voor elke Product Markt Combinatie (PMC) de juiste communicatiekanalen in te zetten.

U kunt bovenstaande management games middelbaar onderwijs tevens uitbreiden met een Administratiemodule. Daarmee kunnen de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

Overige management games

Leren ondernemen met de Cooldesigns ondernemingsgame. Een online management game voor ondernemerschapCooldesigns ondernemingsgame
In de Cooldesigns ondernemingsgame nemen leerlingen deel aan een online management game. Hierbij leiden zij het fictieve vormgevingsbureau Cooldesigns vanaf de start bij de KvK als VOF tot een succesvolle BV(BA). Ze beslissen met oog voor omzet én imago, over eigen en ingehuurd personeel, inkoop, marketing en management fees.

Het Wereldhandelsspel en Handel & Wandel Light maakten gebruik van Flash. Dit wordt vanaf 1 januari 2021 niet meer ondersteunt door Adobe. Verder wordt Flash vanaf deze datum ook niet meer aangeboden in de meeste browsers. Wij kunnen u deze games dus niet meer aanbieden vanaf deze datum!

Inschrijven management games middelbaar onderwijs

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven voor deze management games voor middelbaar onderwijs? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

button_testaccount gamification en serious gaming met management games, business games   button_direct-inschrijven