Contact met Bizzgames

Wilt u ook contact met Bizzgames? Vult u dan eerst onderstaand formulier in of bel ons direct.

Naam*

Email*

Telefoon

Onderwerp*

Bericht*
Vermeld aub duidelijk over welke Bizzgames u contact wenst.

* = verplicht veld

Contact met Bizzgames logo BitPress_Serious_Gaming_Simulatie

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw onderwijsorganisatie. Wilt u daartoe meer weten? Neemt u dan contact met Bizzgames op.

BitPress Educatie BV
Coppelstockstraat 50-A
1056 XM Amsterdam
T: +31 (0)20-7702265

BitPress Internet Concepts BV, Tilburg
T: +31 (0)6-52047050

info@bizzgames.nl
https://bitpress.nl


BitPress Educatie is toonaangevend uitgever van de Bizzgames management games en simulaties in Nederland en België. De Bizzgames management games zijn eenvoudig online toegankelijk. Ze komen inclusief ondersteunde documentatie, testaccounts, instructievideo’s en bovendien een gratis helpdesk. Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw onderwijsorganisatie. Wilt u daartoe meer weten? Neemt u dan contact met Bizzgames op.

Opzet Bizzgames

Bizzgames hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en zijn tevens gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe uitdagend. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).

Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten. En voor de spelleider is deze feedback ook per team gegroepeerd en is er een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met Bizzgames op.

Indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de game. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het inzetten van een ervaren trainer voor de begeleiding of uitvoering van een management game.

Contact met Bizzgames

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u contact met Bizzgames? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.