Contact met Bizzgames

Wilt u contact met Bizzgames voor meer informatie, een vrijblijvend adviesgesprek of een (online) presentatie?
Bel ons dan via +31 (0)20-7702265 of neem contact via onderstaand formulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam*

  Emailadres*

  Uw bericht*

  Telefoonnummer

  * = verplicht veld

  Contact met Bizzgames Logo Bizzgames

  Coppelstockstraat 50-A
  1056 XM Amsterdam
  +31 (0)20-7702265

  Locatie Tilburg
  +31 (0)6-52047050

  info@bizzgames.nl
  https://bizzgames.nl

  Bizzgames Gamification; dé specialist in gamification en serious games

  Bizzgames Gamification is uw contact voor het ontwikkelen en tevens begeleiden van gamification toepassingen, serious games en business games.
  Dit doen we inmiddels al ruim 25 jaar, met veel passie en plezier, voor het Bedrijfsleven, Onderwijs en de Overheid, Non-profit en Zorg, in zowel Nederland als België.

  Als gamification specialist geloven wij in de kracht van spelen; It’s all in the game!

  Gamification is zeer effectief in te zetten. Van business games in het onderwijs tot specifieke gamification toepassingen voor HR, Recruitment, Assessment, Onboarding, Verandermanagement, Trainingen, Teambuilding en ook Events. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. Gamification is bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En bovendien zorgt het competitieve karakter voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

  Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek aan om de mogelijkheden van Gamification voor uw organisatie te bespreken. Neem daartoe gerust contact met Bizzgames op via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

  Gamification en serious gaming met management games, serious games en business gamesEr zijn tientallen ‘off-the-shelf’ Bizzgames over verschillende onderwerpen, die bovendien direct online inzetbaar zijn. Wilt u liever een gamification toepassing die aangepast is op uw specifieke doeleinden, dan maken wij gebruik van onze flexibele gamification tool. Dit verkort de doorlooptijd drastisch, waarmee de kosten dus binnen de perken blijven.

  U kunt het onderwerp en de doelstelling bovendien in alle gevallen zelf bepalen. Wij helpen u hierbij, zodat uw serious game in korte tijd via de gamification tool online inzetbaar is. Neem daartoe gerust contact op met Bizzgames Gamification. Toepassingsgebieden voor gamification zijn onder andere:

  Contact met Bizzgames

  Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van gamification in uw organisatie.
  Meer weten? Bel ons dan op +31 (0)20-7702265. Mailen kan ook via info@bizzgames.nl.

  Meer over: Bizz Blog, Partners, Helpdesk, Cookiebeleid, Reglement, Disclaimer en Privacyverklaring klanten