Gamification partner van Bizzgames

Wordt ook partner van Bizzgames Gamification!

Vragen je klanten wel eens naar de mogelijkheden van activerende werkvormen die leuk en inspirerend zijn? En wil je als consultancy- en adviesbureau meerwaarde bieden, je dienstenaanbod verbreden en onderscheidend zijn in de markt?

Dat kan door het inzetten van gamification. Gamification is een krachtig middel bij training en opleiding, verandertrajecten en teambuilding. Hiermee wordt het geven van advies, training en coaching nog attractiever en vooral effectiever. En het vermindert daarmee ook nog eens de weerstand bij deelnemers.

Wil je ook op deze wijze leren, veranderen en samenwerken voor je klanten verbeteren? En dat zonder flinke budgetten en veel tijd te moeten uittrekken voor het zelf ontwikkelen van een serious game? Wordt dan partner van Bizzgames Gamification!
Vrijblijvend advies van Bizzgames Gamification

Waarom gamification partner worden?

Onze Business games zijn direct inzetbaar, schaalbaar en tevens betaalbaar. Je kunt deze zelf begeleiden na een train-de-trainer workshop, maar ook gebruik maken van een van onze spelleiders. En wil je in 5 eenvoudige stappen een eigen online game inrichten voor je klant? Maak dan gebruik van ons Gamification platform. Bizzgames ondersteunt bij de afstemming van jouw inhoud op de game en borgt de oplevering.

Waarom Gamification partner en serious games op maat

  • Bied meerwaarde en onderscheid je in de markt
  • Verrijk je leer- en verandertrajecten met Gamification, terwijl je zelf 'in control' blijft
  • Maak leren, veranderen en samenwerken inspirerend en uitdagend
  • Verbreed je dienstenaanbod met activerende werkvormen
  • Bespaar tijd en ook geld met onze bestaande oplossingen
  • Genereer terugkerende consultancy- en licentieopbrengsten
  • Maak gebruik van de prima begeleiding en ondersteuning vanuit Bizzgames

Dit alles kan volledig online, op locatie en tevens hybride worden ingezet. Waarbij het online ook aan grotere groepen deelnemers kan worden aangeboden, dan normaal bij een training op locatie.

Neem contact op met Bizzgames GamificationGames voor Consultancy- en Adviesbureaus!

De direct inzetbare Business games worden veelal ingezet voor advies, training en coaching rondom:

Wordt ook gamification partner van BizzgamesGamification toepassingen kunnen door consultancy- en adviesbureau partners, onder andere ingezet worden bij:

Wij stellen hiervoor onze bestaande Gamification tool en jarenlange expertise ter beschikking. Zo richten we samen, dié gamification toepassing voor je klant in, die uitdagend, inspirerend, vernieuwend en bovenal effectief is.

Word ook partner van Bizzgames Gamification!

Word ook partner, breid je dienstverlening uit met Gamification en Business games en onderscheid je van de andere consultancy-en adviesbureaus. Wij geven hierbij volledige ondersteuning, zodat je dit binnen de kortste tijd zelfstandig kunt inzetten bij je klanten. Maar de inzet van een van onze spelleiders is natuurlijk ook altijd een optie.

Neem bij interesse contact met ons op. Joost Schouten – Bizzgames Gamification – +31 (0)20 7702265 – j.schouten@bizzgames.nl