Inschrijven management games

Inschrijven voor de Bizzgames management games voor VO, MBO en ASO-TSO kan het gehele jaar door.Vrijblijvend advies van Bizzgames Gamification

Inschrijven Bizzgames

Er zijn verschillende business games ontwikkeld voor elk gewenst niveau. Inschrijven management games Restaurant WereldMix Schrijf u direct in door naar het inschrijfformulier voor uw onderwijsrichting te gaan.

Op het formulier kunt u een keuze maken uit de bovenstaande business games. Deze kunnen ook kosteloos worden uitgebreid met een Administratiemodule, waarin de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

Klik hier voor informatie over de kosten en leeronderdelen voor het VO, MBO en ASO/TSO en Partners en Links. Na het inschrijven voor een van de management games ontvangt u per e-mail een bevestiging met de factuur als bijlage. Nadat de betaling is binnengekomen ontvangt u per email uw persoonlijke inlognummer en wachtwoord. Tip! Wilt u op korte termijn starten? Neem dan direct contact met ons op. Wij mailen u dan de inlogcodes vooruitlopend op de betaling, zodat u niet in tijdsnood komt.

Vervolgens kunt u rechtsboven via de button "Log in" op uw persoonlijke docentenpagina inloggen. Hier vindt u tevens de inlognummers en wachtwoorden van uw leerlingenteams. Hiermee kunnen de leerlingen zelf via de spelsite hun teamgegevens opgeven en vervolgens het competitieboek, werkboek en opzet eindverslag downloaden.

Neem contact op met Bizzgames Gamification

Inschrijven overige management games

Wilt u zich voor de onderstaande game inschrijven ? Klik dan hieronder op de link:

Na het inschrijven voor Bizzgames sturen wij per email de factuur en inlogcodes van uw docentenaccount met de aangevraagde teams. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's en daarnaast de documentatie. U kunt tevens geheel zelfstandig de rondes van de managementgame spelen.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven voor de management games? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Quote Nieuwe Eemland, gamification en serious gaming met business games in het middelbaar onderwijs