Serious Game doelgroep

Doelgroep gamification en serious gaming met serious gamesBizzgames Gamification is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in online gamification en de inzet van een serious game voor de doelgroep Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Non-profit en in de Zorgsector.

Onderwijs

Management games zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. In samenwerking met docenten zijn diverse games ontwikkeld voor het hoger en middelbaar onderwijs. Ze zijn eenvoudig online toegankelijk en ook zeer gebruiksvriendelijk. De management games worden tevens prima ondersteund door bijbehorende documentatie, instructievideo's en een gratis helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers.

Button management games, business games voor hoger onderwijsButton management games, business games voor middelbaar onderwijsHR afdelingen

Serious games dragen voor de doelgroep HR niet alleen bij aan het werven van gekwalificeerd personeel. Maar ook aan de effectieve selectie en onboarding van nieuwe medewerkers en het vasthouden van het juiste personeel.

Bedrijfsleven

Online serious games zijn flink in opmars binnen de doelgroep bedrijfsleven en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.
Doelgroep gamification en serious gaming met serious games

Overheid, Non-profit

Serious games bieden rijke, interactieve omgevingen waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen.

Serious games voor de doelgroep Zorg

De feedback vanuit de game biedt deelnemers een voortdurende en natuurlijke terugkoppeling die versterkend of juist corrigerend kan werken. Serious gaming is bovendien leuk, uitdagend, motiverend en effectief. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.Neem contact op met Bizzgames Gamification

Serious games toepassingen

Online teambuilding, doelgroep gamification en serious gaming met serious gamesSerious games worden ingezet voor het bewerkstelligen van leerdoelstellingen, gedragsveranderingen, samenwerking en ook teambuilding. Toepassingsmogelijkheden van een serious game binnen de doelgroep zijn:

Begeleiding gamification toepassingen

De inzet van een game binnen de doelgroep kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een game kan ook geheel zelfstandig worden ingezet door de klant na een train-de-trainer workshop. Trainers, docenten, coaches of veranderingsdeskundigen ontvangen hiervoor een uitgebreide training voordat zij aan de slag gaan.

Behoort u ook tot de Serious Game doelgroep?

Wilt u ook meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek over de inzet van gamification in uw organisatie? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bekijk het portfolio

Portfolio-cases-gamification-en-serious-gaming-met-serious-games-en-business-games-11