Serious games

BitPress Educatie is gespecialiseerd in online serious games voor het hoger en middelbaar onderwijs. De serious games zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, testaccounts, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk.

Bizzgames online serious games onderwijsOnline serious games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Een serious game biedt een rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Business games maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Online serious games

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de serious game wordt ingezet. En ook wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag of op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

Bizzgames online serious games onderwijs

Alle serious games zijn eenvoudig online toegankelijk en tevens zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, feedback, nieuwe ronde-informatie en ook de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een docentenhandleiding met beoordelingscriteria. Er is bovendien een studentenwerkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. Elke ronde motiveren de teams de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek.

Meer weten over serious gaming?

Heeft u vragen over serious gaming onderwijs? Of wilt u een maatwerk online serious game die speciaal voor uw curriculum wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Serious games onderwijs

Er zijn diverse serious games voor de economische vakken in het middelbaar onderwijs. Ook zijn er verschillende online serious games die in het hoger onderwijs worden ingezet.

Waarom Bizzgames?