Serious games

BitPress Educatie is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in online serious games voor het onderwijs, bedrijfsleven en de non-profit sector in Nederland en België. De serious games zijn direct inzetbaar en komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's en prima begeleiding. Bovendien zijn een gratis helpdesk en testaccounts beschikbaar.

Bizzgames online serious games onderwijsOnline serious games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Een serious game biedt een rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Serious gaming maakt bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Online serious games

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de serious game wordt ingezet. En ook wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde.

Bizzgames online serious games onderwijs

Alle serious games zijn eenvoudig online toegankelijk en tevens zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, feedback, nieuwe ronde-informatie en ook de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een handleiding voor de begeleider. Voor het onderwijs zijn er bovendien beoordelingscriteria, een werkboek, opzet eindverslag met strategie en een logboek. Elke ronde noteren de teams hierin de motivatie van de genomen beslissingen en de analyse van de resultaten.

Meer weten over serious games?

Heeft u vragen over serious gaming voor het onderwijs, bedrijfsleven of de non-profit? Of wilt u een maatwerk online serious game die speciaal voor uw curriculum wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Serious games onderwijs

Er zijn ook diverse serious games voor de economische vakken in het middelbaar onderwijs. Ook zijn er verschillende online serious games die in het hoger onderwijs worden ingezet.

Waarom Bizzgames?