Ervaringen met Bizzgames

Bekijk hier de video's met interviews van deelnemers over hun ervaringen met Bizzgames.

Ervaringen met Bizzgames

Interviews

Al meer dan 25 jaar heeft BitPress Educatie ervaring met Bizzgames voor het onderwijs, bedrijfsleven en de non-profit sector in Nederland en België. De business games zijn direct inzetbaar en komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's en tevens prima begeleiding. Bovendien zijn er een gratis helpdesk en testaccounts beschikbaar.

De ervaringen met Bizzgames zijn zeer positief en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Online Bizzgames bieden rijke ervaringen in dynamische en interactieve omgevingen, die concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbinden. Managementgames maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Waarom Bizzgames inzetten?

  • Ervaringen met BizzgamesEr zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).
  • Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten per afdeling. Voor de begeleider is deze feedback tevens per team gegroepeerd en er is een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht.
  • De begeleider kan zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het hem/haar uitkomt.
  • De ervaringen met Bizzgames zijn zeer positief. Ze hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en er zijn bovendien duidelijke instructievideo's.
  • De games zijn tevens gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe ook uitdagend.
  • De helpdesk is gratis en prima bereikbaar voor zowel begeleiders als deelnemers.
  • Indien gewenst geven wij ook kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de game.
  • De games worden volledig onderhouden op ons online Bizzgames platform. Op basis van ervaringen met Bizzgames worden jaarlijks verbeteringen en updates aangebracht.

Meer weten over Bizzgames?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u dus meer weten over de ervaringen met Bizzgames en de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Klanten en Quotes