Ervaringen met Bizzgames

Bekijk hier de video's met interviews van deelnemers en docenten over hun ervaringen met Bizzgames in het onderwijsprogramma.

Ervaringen met Bizzgames

Interviews met docenten

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online management games voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. De management games zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk en testaccounts.

De ervaringen met Bizzgames zijn zeer positief en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Online Bizzgames bieden rijke ervaringen in dynamische en interactieve omgevingen, die concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbinden. Managementgames maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Waarom Bizzgames inzetten?

  • Ervaringen met BizzgamesEr zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).
  • Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten per afdeling. Voor de docent is deze feedback tevens per team gegroepeerd en er is een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht.
  • De docent kan zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het hem/haar uitkomt.
  • De ervaringen met Bizzgames zijn zeer positief. Ze hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en docentenmodule en er zijn bovendien duidelijke instructievideo's.
  • De games zijn tevens gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de studenten tot aan het einde toe uitdagend.
  • De helpdesk is gratis en prima bereikbaar voor zowel docenten als studenten.
  • Indien gewenst geven wij ook kosteloos extra begeleiding/feedback aan de docenten bij het opstarten en analyseren van de game.
  • De games worden volledig onderhouden op ons online Bizzgames platform en jaarlijks worden verbeteringen en updates aangebracht.

Meer weten over Bizzgames?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de ervaringen met Bizzgames en de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Klanten en Quotes