Ondersteuning van Bizzgames

Bizzgames managementgames zijn eenvoudig online toegankelijk. De documentatie, instructievideo's en ook de testaccounts ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten ter ondersteuning van Bizzgames.

button_ervaringen management games, gamification, serious gaming, serious games, business games button_wat-zijn-bizzgames, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games button_waarom-bizzgames, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games button_in-de-klas, management games, business games, gamification, serious gaming, serious games
 
 
De games hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en zijn bovendien gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe uitdagend.

De administratieve last is daarnaast minimaal. De docent deelt de inlogcodes uit en de deelnemers geven zelf hun teamgegevens op. Bovendien kan de docent zelf eenvoudig poules verwerken, wanneer het hem/haar uitkomt.

Ondersteuning van Bizzgames

Indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de managementgame. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het inzetten van een ervaren trainer voor de begeleiding of uitvoering van de managementgame. De begeleiding en ondersteuning van Bizzgames voor haar klanten is onderverdeeld in drie fasen:

1. Introductie Bizzgames
De kennismaking vindt plaats middels een inventariserend gesprek. Hierbij staan het leerproces, leerdoelen en tevens de behoeften van de klant centraal. Indien gewenst geven onze adviseurs ondersteuning van Bizzgames bij het afstemmen van managementgame op de leerdoelen en competenties. En tevens op de koppeling met de gebruikte theorie.

Klanten kunnen voorafgaand aan het gebruik een producttraining ontvangen. Tijdens deze training leren zij niet alleen de ins-and-outs kennen van de managementgame. Maar ook de toepassing hiervan in de klas. Tevens is er de gelegenheid om op de stoel van de deelnemer te gaan zitten en zelf enkele rondes te spelen.

2. Uitvoering managementgame
Trainers van Bizzgames leveren desgewenst een bijdrage aan de kick-off en introductie van de managementgame bij de doelgroep. Alle managementgames kennen verder een testronde om deelnemers risicoloos kennis te laten maken. Wij evalueren de resultaten en koppelen deze terug aan de klant.

Halverwege de uitvoering is er een centraal feedback moment: het Expert vragenuur. Daarmee wordt maximaal leerrendement verkregen uit de inspanningen. Tijdens de deelname is er verder voor de klant een telefoonnummer en e-mail adres beschikbaar. Hier kunnen zij ook altijd terecht voor ondersteuning van Bizzgames.

3. Evaluatie managementgame
Na afronding vindt een evaluatie plaats. Hierbij worden de resultaten van de deelnemersenquête en de ervaringen van de klant gebundeld en besproken. Op basis hiervan stellen wij een plan met verbeterpunten op voor de volgende editie.

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatieButton gamification en serious gaming met management games, business games voor middelbaar onderwijs en training en educatie
 

Workshop op uw locatie

Ondersteuning van Bizzgames management gamesVoor de ondersteuning houdt Bizzgames Gamification op aanvraag workshops op scholen voor docenten. Tijdens deze workshops van 2 uur gaan we uitgebreid in op de inzet van de simulaties in het lesprogramma. Daarnaast doen de docenten ook zelf ervaring op door enkele rondes te spelen. De workshopleider verwerkt deze rondes, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien.

De kosten voor een workshop bedragen € 200 inclusief reistijd en -kosten (normaal € 400). Dit valt binnen de school veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten.
Neem contact op met Bizzgames Gamification

Spelleiding door Bizzgames

Het is ook mogelijk dat de ervaren trainers van Bizzgames de begeleiding geheel of gedeeltelijk op zich nemen. Dit kan voor de kick-off en opstartfase van een managementgame. Maar ook voor de inzet van een gehele game tijdens een event of teambuilding op locatie. Zelfs het opzetten en begeleiden van een organisatie brede of landelijke competitie behoort daarnaast tot de mogelijkheden.

Meer weten over de ondersteuning van Bizzgames?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.