Management games Hoger Onderwijs

In samenwerking met docenten in het hoger onderwijs zijn management games ontwikkeld met verschillende thema's en ook diverse leerdoelstellingen. Deze management games zijn direct en op elk moment inzetbaar en zowel Nederlands- als ook Engelstalig.
button_economie, Bizzgames managementgames, businessgames, gamification, serious gaming button_hrm, Bizzgames managementgames, businessgames, gamification, serious gaming button_leisure-htro-event-fm, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games
Ze zijn tevens eenvoudig online toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht onderwijs. Deze games worden intussen al ingezet in de opleidingen van tientallen hogescholen en universiteiten.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze management games voor hoger onderwijs in uw organisatie. Klik hier voor meer informatie over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure. Of neem contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar ho@bizzgames.nl.

Management games voor Economie in het HOButton gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO

Hier vindt u de business games voor Economie die wij met het Hoger Onderwijs hebben ontwikkeld. Deze worden ingezet worden voor de richtingen Commerciële Economie, International Business, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, (Financial) Accountancy, SBRM, MER en tevens Technische Bedrijfskunde.

Management games HRM en P&O

De HRM management games worden ingezet bij Human Resource Management en P&O. En tevens voor de HRM-minor bij economische vakken in het hoger onderwijs.

Leisure, Event, HTRO en FM

Hier vindt u de Leisure HTRO Event FM games die ingezet worden in het hoger onderwijs. Management games zijn al jaren een gewaardeerde werkvorm voor HTRO, Vrijetijdsmanagement, Eventmanagement, Leisure en ook Facility Management. In deze video vertelt een docent onder andere, hoe de Poppodium game in de dagelijkse onderwijspraktijk in zijn werk gaat.

Kennismaken met deze management games Hoger Onderwijs?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over bovenstaande games voor hoger onderwijs. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we ook uitgebreid in op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien. Neem vrijblijvend contact op met Bizzgames via +31 (0)20-7702265 of mail naar ho@bizzgames.nl.

Gamification op maat (ook Engelstalig)Vrijblijvend advies van Bizzgames Gamification

Gamification onderwijs en serious gaming met management games, serious games en business gamesStel samen met de adviseurs van Bizzgames Gamification ook uw eigen maatwerk business game samen. En geef daarbij aan welke onderdelen, competenties, bijbehorende theorie en ook opdrachten u aan bod wilt laten komen. De online game omgeving is uitdagend en ook tegelijkertijd faciliterend. De Bizzgames-on-Demand omgeving daagt uit middels opdrachten, ontsluit internetbronnen en verwijst tevens naar theorie. Daarnaast is de game het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons gamification tool. U kunt hierbij het onderwerp en de inhoud van de game in alle gevallen zelf bepalen. De tool bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen onder andere eigen opdrachten, assessments, snelle kennistoetsen, opiniepeilingen kunnen worden ingezet. Deze komen als Nieuwsflitsen onverwachts binnen bij de deelnemers, die hierop vervolgens kunnen scoren. Bizzgames Gamification draagt daarbij zorg voor de integratie van het draaiboek en borgt een succesvolle oplevering. Zodoende kan uw serious game in korte tijd via haar flexibele gamification tool worden ingezet.

Quote Thomas More, gamification en serious gaming met business games in het hoger onderwijs