Gamification toepassingen

Gamification-en-serious-gaming-met-serious-games-en-business-games-2Gamification toepassingen voor het Onderwijs, het Bedrijfsleven, de Non-profit en in de Zorgsector zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Gamification is bovendien leuk, uitdagend, motiverend en effectief. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Gamification toepassingen

Gamification toepassingen worden ingezet voor het bewerkstelligen van leerdoelstellingen, gedragsveranderingen, samenwerking en teambuilding. Toepassingsgebieden zijn:

Serious games bieden rijke, interactieve omgevingen waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen. De feedback vanuit de game biedt deelnemers een voortdurende en natuurlijke terugkoppeling die versterkend of juist corrigerend kan werken.

Wilt u ook meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek over de inzet van gamification in  uw organisatie? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamificiation via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bizzgames Gamification

Portfolio cases gamification en serious gaming met serious games en business games-8Wij ontwikkelen en begeleiden al ruim 25 jaar gamification toepassingen. Grootschalige landelijke management competities in het hoger onderwijs en middelbaar onderwijs in Nederland en België. Maar ook specifieke games voor verandertrajecten en trainingen in het bedrijfsleven en de non-profit en zorgsector. Ook voor events, teambuilding en recruitment en onboarding doeleinden zijn gamification toepassingen prima inzetbaar en zeer effectief.

Er zijn tientallen ‘off-the-shelf’ Bizzgames over verschillende onderwerpen, die bovendien direct online inzetbaar zijn. Wilt u liever een game die aangepast is op uw specifieke doeleinden, dan maken wij gebruik van onze flexibele gamification tool. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij volledig zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd via de gamification tool online inzetbaar is.

Meer weten over gamification toepassingen?

Heeft u vragen over het toepassen van gamification in uw organisatie? Of wilt ook u een game die speciaal voor uw organisatie wordt ontwikkeld?
Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.
Bel Bizzgames Gamification Meer info over Bizzgames

Bekijk het portfolio

Portfolio gamification, serious gaming met serious games en business games-13