Teambuilding games – Online en op locatie!

De kracht van Stakeholder Games en teambuilding gamesHaal het beste uit uw mensen en stimuleer de samenwerking, interactie en het werkplezier met behulp van onze (online) teambuilding games. Smeed sterke teams die gemotiveerd en verbonden zijn en verhoog de productiviteit en omzet.

Zeker nu is dat belangrijk nu we toch meer op afstand werken. Dit schept nieuwe uitdagingen met betrekking tot communicatie, verbondenheid, effectief samenwerken en resultaten behalen. Lees hier waarom teambuilding juist nu zo belangrijk is!

Gamification Teambuilding met Inhoud

Nu hybride werken in veel gevallen het nieuwe normaal is, zijn we op zoek naar nieuwe manieren om aan teambuilding te werken. Natuurlijk kun je met zijn allen naar de Ardennen gaan raften of klimmen. Hartstikke leuk, maar wat heeft het met uw eigen organisatie te maken? Vrijblijvend advies van Bizzgames GamificationWaarom zou je niet iets doen met meer inhoud. Iets waar je organisatie verder mee komt.
Denk hierbij aan games met onderwerpen als:

Gamification maakt het mogelijk om vrijwel elke doelstelling op eenvoudige manier om te zetten in een aansprekende teambuilding game. Lees hier hoe we in 5 eenvoudige stappen uw eigen online game inrichten.

Online teambuilding gamification en serious gaming met management games, business gamesTeambuilding met Business games

Wij hebben diverse off-the-shelf business games die uw werknemers risicoloos uitdagen, samen laten werken, verbinden en engageren. Zowel Nederlands- als Engelstalige teambuilding games die gebruiksvriendelijk zijn en bovendien gelaagd opgebouwd. Leuk, praktijkgericht, zeer motiverend en de deelnemers steken er nog wat van op ook!

Onze ervaren spelleiders geven begeleiding bij u op locatie of online via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Er is een kick-off, gedegen introductie, testronde en stap voor stap nemen we de teams mee door de verschillende rondes in de game.
Tijdens de game worden deelnemers niet alleen geconfronteerd met allerlei (onverwachte) events, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen! Neem contact op met Bizzgames GamificationNa afloop van elke ronde bespreken we uiteraard de behaalde resultaten en elk team ontvangt persoonlijke feedback.

Aan het einde van de game volgt de bekendmaking van de winnaars en vindt een gezamenlijke reflectie plaats over de resultaten. Indien gewenst kan een online peer-assessment plaatsvinden, waarin de teamleden elkaar (anoniem) van feedback voorzien en een Tip en Top uitdelen.

Meer weten over (online) teambuilding games?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan uw succesvolle teambuilding activiteit of event. Neem hiervoor contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.