Gamification specialist – Bizzgames

Gamification Specialist | Bizzgames, 25 jaar Serious GamingWij zijn Bizzgames: al ruim 25 jaar specialist in het ontwikkelen en begeleiden van gamification toepassingen, serious gaming en business games. Daar waar een serious game wordt toegepast om een spel te maken van de werkelijkheid, wordt gamification ingezet om de werkelijkheid speels te maken.

Als gamification specialist geloven wij dan ook in de kracht van spelen; it’s all in the game! Van business games in het onderwijs tot specifieke gamification toepassingen voor HR, recruitment, onboarding, verandermanagement, employee engagement en teambuilding. We zetten dit breed in voor het bedrijfsleven, onderwijs, de overheid, non-profit en zorg.

Serious Games

Onze serious games worden veelvuldig toegepast. Ze bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en tevens het leren met elkaar worden verbonden.

Bij serious games wordt een spel gebruikt voor, de naam zegt het al, een serieus doel. Het doel is daarbij niet vermaak, maar het opdoen van kennis en vaardigheden binnen een game omgeving. Zo voelt leren, niet als leren!
Vrijblijvend advies voor u

Gamification specialist op maat

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van onze bestaande tool. Op basis van de input van de klant, maken wij een storyline met characters en challenges waarin de deelnemers zich herkennen. Middels gamification voegen we spelelementen toe om uw doelstelling, strategie of missie op een enthousiasmerende manier over te brengen bij de beoogde doelgroep.

Hoe we te werk gaan met de gamification tool

Onze gamification toepassingen sluiten naadloos aan op uw wensen, maar ook op de belevingswereld van de deelnemers. We houden daarbij rekening met uw doelstelling, de bedrijfscultuur en KPI’s. Stapsgewijs ontwikkelen we het scenario en de tijdlijn van de game. Het traject met een gamification specialist start eerst bij een online intake en eindigt bij de test, implementatie en evaluatie. U kunt individueel of in teams deelnemen, gedurende een dag of een periode.

Klanten Bizzgames gamification specialist Amsterdam

Het stappenplan dat je doorloopt met de gamification specialist:

 • We starten met een online intake en offerte
 • Vervolgens ontwikkelen we in slechts 5 stappen het scenario van de game
  1. We brengen uw doelstelling, bedrijfscultuur en KPI’s van uw organisatie in kaart;
  2. We verzamelen informatie en analyseren deze;
  3. Hierop volgt een brainstormsessie om de casus en challenges te bedenken;
  4. We werken dit daarna uit en wijzen de scores toe aan de KPI’s;
  5. We plaatsen als gamification specialist het gamescript met challenges in de gamification tool.
 • Testen, implementeren en evalueren!

Neem contact op met Bizzgames GamificationDe gebieden waar we onze expertise veelal toepassen

Heb je ook een vraag voor een van onze gamification specialisten? Schroom dan niet om ook contact op te nemen met Bizzgames via +31 (0)20-7702265 of stuur een e-mail naar info@bizzgames.nl.