Serious gaming

Event, gamification en serious gaming met serious gamesSerious gaming wordt veelvuldig ingezet in het bedrijfsleven, onderwijs de overheid, non-profit en zorgsector. En dat is niet vreemd. Games bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar worden verbonden.

Bovendien zijn ze uitdagend, motiverend en zorgt het competitieve karakter voor grote betrokkenheid bij de deelnemers. Zo wordt leren, werken, kennismaken en veranderen niet alleen effectiever, maar ook nog eens een stuk leuker! Toepassingsgebieden voor serious games zijn:

Meer weten over serious gaming voor het Bedrijfsleven, Onderwijs de Overheid, Non-profit en Zorgsector?
Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Off-the-shelf Bizzgames

Portfolio cases gamification met managementgames en businessgames-5Bizzgames Gamification heeft inmiddels tientallen ‘off-the-shelf’ Bizzgames ontwikkeld, die bovendien direct online inzetbaar zijn. Er zijn diverse games over verschillende onderwerpen, die bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bekijk hier het portfolio met de diverse serious games.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met de inzet van online serious gaming. De inzet van de games kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een game kan na een train-de-trainer workshop ook zelfstandig worden ingezet door de klant. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden vervolgens automatisch klaargezet.

Serious gaming op maat

Ook voor serious gaming geldt dat onze games aan te passen zijn aan uw branche en specifieke vraagstuk of doelstelling. Samen met onze klanten hebben wij tientallen serious games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers daarmee waardevolle inzichten.

Voor het ontwikkelen van maatwerk serious games maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde management games. Hierdoor wordt de ontwikkeltijd drastisch verkort, ligt de focus al snel op de inhoud en blijven de kosten dus binnen de perken.

Gamification tool

Gamification voor training en educatie met management games, serious games en business gamesWilt u liever een game die geheel aangepast is op uw specifieke doeleinden, dan maken wij gebruik van onze flexibele gamification tool. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen.

Gamificatie daagt deelnemers uit om te spelen en te winnen. Het maakt gebruik van onze competitieve aard en psychologische neiging om games te spelen (homo ludens). Op een goede wijze ingezet, kan het de betrokkenheid van deelnemers vergroten, hun houding en gedrag beïnvloeden en de leerprestatie vergroten. Als ervaren serious games developer zorgt Bizzgames hierbij, dat uw game in korte tijd online inzetbaar is.

Meer weten over serious gaming?

Heeft u vragen over serious gaming voor het Bedrijfsleven, Onderwijs de Non-profit en Zorgsector?
Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bekijk het portfolio

Portfolio gamification, serious gaming met serious games en business games-11