Business games, direct inzetbaar

Bizzgames serious business management games managementgamesAl meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online business games voor het bedrijfsleven, onderwijs de overheid, non-profit en zorgsector in Nederland en België.

Business games worden meer en meer ingezet en met recht. Ze bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar worden verbonden. Bovendien zijn games uitdagend, motiverend en zorgt het competitieve karakter voor grote betrokkenheid bij de deelnemers. Zo wordt leren, werken, kennismaken en veranderen niet alleen effectiever, maar ook nog eens een stuk leuker! Toepassingsgebieden voor business games zijn:

Meer weten over business games voor het Bedrijfsleven, Onderwijs de Overheid, Non-profit en Zorgsector?
Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Off-the-shelf business games

Portfolio cases gamification en serious gaming met serious games en business games-14

Er zijn tientallen ‘off-the-shelf’ Bizzgames over verschillende onderwerpen, die bovendien direct online inzetbaar zijn. Al deze games zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden vervolgens automatisch klaargezet. Bekijk hier het portfolio met de diverse business games.

De inzet van games kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een business game kan na een train-de-trainer workshop ook zelfstandig worden ingezet door de klant.

Business games op maat

Gamification voor het bedrijfsleven, serious gaming voor organisatieverandering, verandertrajecten, verandermanagement, change management, zelf organiserenMaar wellicht wilt u meer maatwerk? Dat kan! Samen met onze klanten hebben wij tientallen games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen.

Voor het ontwikkelen van maatwerk business games maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde management games. Hierdoor ligt de focus bij de ontwikkeling al snel op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Gamification tool

Wilt u liever een game die aangepast is op uw specifieke doeleinden, dan maken wij gebruik van onze flexibele gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen (eigen) opdrachten en assessments worden gebruikt. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw game in korte tijd online inzetbaar is.

Meer weten over business games?

Heeft u vragen over het inzetten van business games? Of wilt u bijvoorbeeld een business simulation game die speciaal voor uw organistatie wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bekijk het portfolio

Portfolio gamification, serious gaming met serious games en business games-13