Business games, direct inzetbaar

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online business games voor het onderwijs, bedrijfsleven en de non-profit sector in Nederland en België. De business games zijn direct inzetbaar en komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's en prima begeleiding. Bovendien zijn een gratis helpdesk en testaccounts beschikbaar.

Bizzgames business gamesBusiness games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Business games bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. Business games maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Bizzgames business games

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment de business game wordt ingezet en de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde.

Bizzgames Business games

Alle business games zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een handleiding voor de begeleider. Voor het onderwijs zijn er bovendien beoordelingscriteria, een werkboek, opzet eindverslag met strategie en een logboek. Elke ronde noteren de teams hierin de motivatie van de genomen beslissingen en de analyse van de resultaten.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online managementcompetitie
  • Business games over diverse thema's voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het jaar
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Bizzgames digitaal lesmateriaal maken

Business games op maat

Voor het ontwikkelen van maatwerk businessgames maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde managementgames. Hierdoor ligt de focus bij het digitaal lesmateriaal maken eerder op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Samen met onze klanten hebben wij tientallen business games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Meer weten over business games?

Heeft u vragen over het inzetten van Bizzgames bedrijfssimulaties? Of wilt u bijvoorbeeld een business game die speciaal voor uw doelstelling wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Waarom Bizzgames?