Testaccount management game

Bizzgames business games voor VO, MBO en ASO-TSO Restaurant WereldMix testaccount management gameVoor elke Bizzgames voor VO, MBO en ASO-TSO is er ook een management game testaccount beschikbaar.

Testaccount management games

Er zijn verschillende business games ontwikkeld voor elk gewenst niveau. Deze business games voor middelbaar onderwijs kunnen ook worden uitgebreid met een Administratiemodule. Hiermee doen de leerlingen boekingen van hun eigen bedrijf.

  • Handel & Wandel
  • Trading Partners
  • Restaurant WereldMixVrijblijvend advies van Bizzgames Gamification
  • Production Company

Bizzgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. De management games worden al voor meer dan 10.000 leerlingen ingezet als praktische opdracht, project, sectorwerkstuk en tevens voor Leren Ondernemen. Maar ook voor Samenwerkend Leren, Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) of Project Onderwijs (PO). Dit kan ook vakoverstijgend door een eindverslag te laten maken in zakelijk Nederlands of Engels. Of door de Engelstalige managementgame Trading Partners in te zetten. Klik hier voor meer informatie over deze business games.

Testaccount management game aanvragen

U kunt hier direct naar het testaccount inschrijfformulier voor het aanvragen van een management game testaccount. Op het formulier kunt u vervolgens een keuze maken uit de beschikbare business games. Na uw aanvraag sturen wij u zo spoedig mogelijk per email de inlogcodes van het testaccount. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's en ook de documentatie. Bovendien kunt u geheel zelfstandig enkele rondes van de management game spelen.

Neem contact op met Bizzgames Gamification

Testaccounts overige management games

Naast bovenstaande business games is er ook een testaccount beschikbaar voor de volgende management game.

Wilt u ook voor deze management game een testaccount aanvragen? Stuurt u dan een email naar info@bizzgames.nl of neem contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265. Na uw aanvraag sturen wij u zo spoedig mogelijk per email de inlogcodes van het testaccount.

Meer weten over de testaccounts?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over een testaccount voor bovenstaande management games? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.