Managementgames VO MBO, ASO TSO

Bizzgames managementgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Naast de classic Bizzgames zijn er in samenwerking met docenten ook diverse Thematische games ontwikkeld voor VO, MBO en ASO-TSO.

Classic Bizzgames

Er zijn verschillende classic Bizzgames managementgames ontwikkeld voor elk gewenst niveau.

  1. Handel & Wandel is een eenvoudige managementgame over een hotdogkar. Eerst staan de teams alleen op de zaterdagmarkt. In de ronden daarna wordt dit uitgebreid naar meerdere dagen, frisdranken, broodjes vis en een tweede hotdogkar.
  2. Trading Partners is een managementgame van een handelsonderneming voor in-ear headphones, genaamd EarBudz. Dit zijn innovatieve in-ear headphones van topkwaliteit en bovendien voor een betaalbare prijs. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen worden vervolgens nieuwe modellen geïntroduceerd.
  3. Restaurant WereldMix is een managementgame van een ‘werelds’ restaurant, waar de menukaart maandelijks geheel wordt vernieuwd met gerechten uit een ander land. Het eten wordt in buffetvorm aangeboden zodat de klanten een zo breed mogelijke keuze hebben. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen worden vervolgens nieuwe producten geïntroduceerd.
  4. Production Company is een managementgame van de productieonderneming van EarBudz. De geproduceerde in-ear headphones worden verkocht aan de detailhandel en ook de groothandel. Het is daarnaast belangrijk om voor elke Product Markt Combinatie (PMC) de juiste communicatiekanalen in te zetten.

Bovenstaande managementgames voor middelbaar onderwijs kunnen tevens worden uitgebreid met een Administratiemodule, waarin de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.
 

Thematische managementgames

Naast de classic Bizzgames zijn de volgende Thematische managementgames beschikbaar voor middelbaar en secundair onderwijs.
Cooldesigns ondernemingsgame thematische classic Bizzgames managementgames business games
Cooldesigns ondernemingsgame
In deze managementgame leiden studententeams het fictieve ontwerpbureau Cooldesigns van start-up tot succesvolle BV(BA).

H&W-Light thematische classic Bizzgames managementgames business gamesHandel & Wandel Light
In deze visueel aantrekkelijke Bizzgames management game zijn leerlingen gedurende 4 lesuren eigenaar van een hotdogkar.

Wereldhandelsspel
In deze game over wereldhandelsproblematiek spelen teams Wereldhandelsspel thematische classic Bizzgames managementgames business gamesin een gesimuleerde wereldeconomie de overheden van verschillende landen.
 

Workshop op uw locatie

De Bizzgames managementgames worden prima ondersteund. Voor docenten worden onder andere op aanvraag workshops op school gehouden. Tijdens deze workshops van 2 uur wordt uitgebreid ingegaan op de inzet van de simulaties in het lesprogramma. Daarnaast doen de docenten ook zelf ervaring op door enkele rondes te spelen. Deze worden door de workshopleider verwerkt, zodat de deelnemers direct de resultaten zien.Ondersteuning van classic Bizzgames managementgames

De kosten voor een workshop bedragen 200 euro inclusief reistijd en -kosten. U betaalt 0% BTW. Dit valt binnen de school veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten.

Neem hiervoor contact op met BitPress Educatie via docenten@bizzgames.nl, docenten@bizzgames.be of bel met + 31 (0)20-7702265.