Management games Hoger Onderwijs

In samenwerking met docenten hoger onderwijs zijn management games ontwikkeld met verschillende thema's en ook diverse leerdoelstellingen. Ze zijn veelal direct inzetbaar en zowel Nederlands- als ook Engelstalig.

De management games zijn eenvoudig online toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en ze passen prima in het competentiegerichte hoger onderwijs.
button_economie, Bizzgames managementgames, businessgames, gamification, serious gaming button_hrm, Bizzgames managementgames, businessgames, gamification, serious gaming button_leisure-htro-event-fm, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games

Voordelen voor de Docent

  • Minder werkdruk door een meer coachende rol
  • Een grotere zelfwerkzaamheid van de studenten
  • Een hoger leerrendement in minder lesuren
  • Boeiende lesstof in een activerende werkvorm

In deze video vertelt een docent hoe de Poppodium game in de dagelijkse onderwijspraktijk in zijn werk gaat.

Voordelen voor de Student

  • Games zijn uitdagend en motiveren de student
  • Het is een aansprekende werkvorm met een hoog leereffect
  • Het competitieve aspect activeert de studenten
  • Het betrekt ze bij het leerproces en zorgt tevens voor eigenaarschap

Meer weten over inschrijven?Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO

Management games voor hoger onderwijs worden ingezet op tientallen hogescholen en universiteiten. Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet in uw organisatie. Lees hier meer over de inschrijvingsprocedure. Of neem contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl.

Ook management games op maat voor het Hoger Onderwijs

Gamification onderwijs en serious gaming met management games, serious games en business gamesWilt u op eenvoudige wijze een eigen game laten ontwikkelen? Stel dan samen met Bizzgames uw eigen maatwerk business game samen. En geef daarbij aan welke onderdelen, competenties, bijbehorende theorie en ook opdrachten u aan bod wilt laten komen.

U kunt ook het onderwerp en de inhoud van de game geheel zelf bepalen door een gamification toepassing in te richten op onze gamification tool. Bizzgames Gamification draagt daarbij zorg voor de integratie en borgt een succesvolle oplevering.
 

Meer info over management games Hoger Onderwijs?

Wilt u ook gratis en vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over management games voor hoger onderwijs? Neem dan vrijblijvend contact op met Bizzgames via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we tevens uitgebreid in op de inzet in het curriculum.
Vrijblijvend advies van Bizzgames Gamification
Quote Thomas More, gamification en serious gaming met business games in het hoger onderwijs