Management games in HRM

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatieManagament games in HRM worden ingezet voor de opleiding Human Resource Management en tevens voor de HRM-minor. Zo kunnen studenten op unieke wijze kennismaken met het vak. In een fictieve omgeving nemen zij beslissingen over personeel, HR beleid, strategie en investeringen.

Nieuw! HR Business game (ook Engelstalig)

HRM management games Business managementgames hoger onderwijs
Meer info ho@bizzgames.nl
Doelgroep HRM, P&O, CE, BE, BK, MER, HRM-minor
Onderwerp HRM, P&O, Bedrijfskunde, Dienstverlening, Strategie, Ondernemen en ook Organisatieverandering
Omschrijving Studententeams managen een verzekeringsbedrijf aan de hand van de Business Balanced Scorecard. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat en de interne organisatie. Daarbij gelden ook doelstellingen als het terugdringen van ziekteverzuim, gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Centraal daarbij staat de inzet van personeel. Human Resources vormen het uitgangspunt van het integraal beleid in deze HRM management game.


Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO Meer info over Bizzgames Bel Bizzgames Gamification

Achtergrond management games in HRM

HRM management gamesDe HRM-professional geeft adviezen aan het management over de inzet van het HRM beleid om daarmee de organisatiedoelen te bereiken. Hiervoor is het noodzakelijk dat deze goed op de hoogte is van de interne en de externe ontwikkelingen. En tevens de consequenties hiervan voor de organisatie en in het bijzonder voor de inzet van personeelsinstrumenten. De management game in HRM biedt deze uitdaging in een dienstverlenende context.

Studententeams managen een dienstverlenend bedrijf en zijn zodoende verantwoordelijk voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Natuurlijk is de continuïteit van de onderneming ook van belang. Daarom gelden als doelstellingen niet alleen het realiseren van ‘voldoende’ omzet en werkgelegenheid. Maar bovendien het zorg dragen voor goed en gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Centraal daarbij staat de inzet van personeel en Human Resources vormen dus het uitgangspunt van het integraal beleid.

De management games in HRM bestaan uit een docentenmodule en tevens een spelsite voor studenten, die beiden eenvoudig online toegankelijk zijn. U hoeft dus geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. De bijbehorende documentatie, instructievideo's en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten ondersteunen daarbij het gebruik.

Voor een verdere inbedding in het curriculum zijn tevens extra opdrachten geformuleerd met bijbehorende te ontwikkelen competenties. Hierbij zijn tevens de kritieke aspecten van de beroepssituatie, het beroepsproduct en de werkwijze beschreven. U kunt deze integraal of gedeeltelijk overnemen. Maar u kunt ook uw eigen opdrachten en assessments met bijbehorende competenties en leerdoelen inzetten.
 
Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO Meer info over Bizzgames Bel Bizzgames Gamification
management games in HRM

Kennismaken met management games in HRM?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over bovenstaande management games in HRM. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we uitgebreid in op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze HRM management games in uw organisatie. Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.
Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatie