Leisure HTRO FM games

Button gamification en serious gaming voor hoger onderwijs en training en educatieHieronder vindt u de Leisure HTRO FM games, die ingezet worden in het hoger onderwijs. Management games zijn al jaren een gewaardeerde werkvorm voor HTRO, Vrijetijdsmanagement, Eventmanagement, Leisure en ook Facility Management.

In deze video vertelt een docent onder andere, hoe de Poppodium game in de dagelijkse onderwijspraktijk in zijn werk gaat.

Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO

Poppodium business game (ook Engelstalig)

Poppodium Leisure, HTRO, FM games hoger onderwijs
Meer info ho@bizzgames.nl
Doelgroep Vrijetijdsmanagement, Leisure en tevens Event Management
Onderwerp Culturele sector, Programmering, Management, Marketing, Inkoopbeleid, Personeelstevredenheid en ook Financiën
Omschrijving Studententeams managen online hun eigen virtuele Poppodium. Ze zijn verantwoordelijk voor de programmering, het marketing- en inkoopbeleid, de personeelstevredenheid en tevens financiën. Daarmee moeten ze niet alleen rekening houden met het imago en het bereik. Maar ook met de diversiteit van de doelgroepen, subsidies en sponsoring. Zo kunnen zij hun beroepscompetenties zowel opbouwen als ook verdiepen.

 

Landal Vakantiepark game (ook Engelstalig)

Landal vakantiepark vrijetijdsmanagement Leisure, HTRO, FM games
Meer info ho@bizzgames.nl
Doelgroep HTRO, Leisure, Event management en FM
Onderwerp Management, Marketing, Inkoop, HRM en ook Financiën
Omschrijving Deze Leisure HTRO Event FM game wordt onder andere gespeeld in de laatste periode van het tweede jaar. Het is het afsluitende assessment waarin de kennis en vaardigheden van de eerste twee jaren dan ook terugkomen. Gedurende 8 weken voeren de studenten diverse opdrachten uit betreffende hun vakantiepark. De resultaten van deze opdrachten worden ingevoerd in de management game, waardoor de tactische en strategische gevolgen direct zichtbaar worden.

 

Facility Management - FM games (ook Engelstalig)

Facility Management, Leisure, HTRO, FM games
Meer info ho@bizzgames.nl
Doelgroep Facility Management en ook HTRO
Onderwerp Facility Management, Tactische en Strategische opdrachten, Management, Personeel en tevens Financiën
Omschrijving Studenten vormen een interim managementteam, ingehuurd door het Zweedse Scandic Hospitality Holding. Het managementteam wordt in de eerste plaats ingezet om het zojuist overgenomen vakantiepark Neerlands Hoop operationeel te managen. En bovendien het park voor te bereiden op de integratie in de divisie Scandic Parks. Neerlands Hoop is de pilot voordat de eerste uitbreiding in de Benelux en Frankrijk met een vernieuwd concept plaatsvindt.

 
Vrijblijvend advies van Bizzgames Gamification

Ook kennismaken met Leisure HTRO FM games?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend eerst een presentatie of kennismakingsworkshop over een van de Leisure, HTRO, FM games. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we onder andere in op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers direct de resultaten zien.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze Leisure, HTRO, FM games in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en tevens de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan eerst contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatie