Serious games op maat gemaakt

Bizzgames Gamification heeft tientallen serious games op maat gemaakt, in nauwe samenwerking met haar klanten. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en een goede begeleiding.

Serious games op maat

Bizzgames management games op maat gemaaktVoor het ontwikkelen van een op maat gemaakte serious business game maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele business games platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde business games. Hierdoor ligt de focus eerder op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Inmiddels hebben wij samen met onze klanten tientallen serious games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. Middels Game Based Learning zorgen we daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.
Vrijblijvend advies voor u

Gamification maatwerk

Voor maatwerk gamification toepassingen, maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en ook assessments kunnen worden gebruikt. En tevens een module voor de begeleiding. Deze serious game op maat is eenvoudig online toegankelijk. En de begeleider hoeft ook geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Het gebruik wordt bovendien volledig ondersteund door de gratis helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers.

Games voor training en educatie, serious gaming met management games, serious games en business gamesGedurende een tijdsperiode komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Tevens zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Maar het kan ook verwijzen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op het kantoor plaatsvindt.

U kunt het onderwerp en de inhoud van de op maat gemaakte serious game in alle gevallen zelf bepalen. Als ervaren serious games developer zorgen wij ervoor dat uw serious game in korte tijd via de flexibele tool inzetbaar is. Toepassingsgebieden voor serious games zijn:
Neem contact op met Bizzgames Gamification

Meer weten over serious games op maat gemaakt?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een serious game op maat en gamification in uw organisatie. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Quote Inholland, gamification en serious gaming met business games in het hoger onderwijs