Inschrijven voor Hoger Onderwijs

Bizzgames educatieve serious games gaming hoger onderwijs digitaal leermiddel lesmateriaalU kunt zich het gehele jaar inschrijven voor deze management games voor het hoger onderwijs.

Inschrijven management games Hoger Onderwijs

Inschrijven voor de onderstaande management games voor het hoger onderwijs doet u per e-mail. Klik daartoe hieronder op de desbetreffende link. En zet daarna in uw e-mail het aantal teams en studenten waarvoor u zich wilt inschrijven. * ook Engelstalig

Na uw aanvraag sturen wij u vervolgens per e-mail de factuur. Tevens vindt u daarin de inlogcodes van uw docentenaccount met uw aangevraagde teams.

Inschrijven GPS World, Sonic Factory en Global Mobile

Serious Gaming inschrijven voor het hoger onderwijsVoor de business games GPS World, Sonic Factory (NL/EN) en Global Mobile (NL/EN) kunt u zich direct inschrijven via onderstaand online inschrijfformulier. Hierop kunt u een keuze maken uit deze drie games en vervolgens uw factuurgegevens en het aantal benodigde teams opgeven.

Nadat u zich via bovenstaande link heeft ingeschreven, ontvangt u per e-mail een bevestiging met de factuur als bijlage. De factuur kunt u eenvoudig uitprinten en vervolgens inleveren bij de administratieve afdeling van de school. Na betaling ontvangt u per email uw persoonlijke inlognummer en wachtwoord.

Tip! Wilt u op korte termijn starten? Neem dan contact met ons op. Wij mailen u dan de inlogcodes vooruitlopend op de betaling, zodat u niet in tijdsnood komt.

Rechtsboven kunt u via de button "Log in" op uw persoonlijke docentenpagina inloggen. Daarna kunt u de docentenhandleiding en overige documentatie downloaden. Hier vindt u ook de inlognummers en wachtwoorden van uw teams. Met deze codes kunnen de teams zelf hun teamgegevens opgeven en vervolgens de documentatie downloaden.

Kosten GPS World, Sonic Factory en Global Mobile

De deelnamekosten van de Nederlands- en Engelstalige Bizzgames zijn slechts € 80,- per team van max. 4 studenten. De service fee is daarnaast € 35,- per school en studiejaar. Alles excl. 21% BTW.

U kunt zich het hele studiejaar in Nederland of België inschrijven voor Sonic Factory, Global Mobile en ook GPS World.
Of vraag eerst een testaccount aan.

Meer over inschrijven voor Hoger Onderwijs?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven voor het hoger onderwijs en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.