Inschrijven voor Hoger Onderwijs

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze management games in uw organisatie. U kunt zich het gehele jaar inschrijven voor de management games voor het hoger onderwijs.

Inschrijven management games Hoger Onderwijs

Inschrijven voor de onderstaande management games voor het hoger onderwijs doet u per e-mail. Klik daartoe hieronder op de desbetreffende link. En zet daarna in uw e-mail het aantal teams en studenten waarvoor u zich wilt inschrijven.

Bizzgames educatieve serious games gaming hoger onderwijs digitaal leermiddel lesmateriaal

* ook Engelstalig

Na uw aanvraag sturen wij u vervolgens per e-mail de factuur. Tevens vindt u daarin de inlogcodes van uw docentenaccount met uw aangevraagde teams. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's en de documentatie. Bovendien kunt u geheel zelfstandig de rondes van de management game spelen.

Inschrijven GPS World, Sonic Factory en Global Mobile

Voor de business games GPS World, Sonic Factory (NL/EN) en Global Mobile (NL/EN) kunt u zich direct inschrijven via onderstaand online inschrijfformulier:

Op het inschrijfformulier kunt u een keuze maken uit deze drie games en vervolgens uw factuurgegevens en het aantal benodigde teams opgeven.

Inschrijvingsprocedure GPS World, Sonic Factory en Global Mobile

Serious Gaming inschrijven voor het hoger onderwijsNadat u zich via bovenstaande link heeft ingeschreven, ontvangt u per e-mail een bevestiging met de factuur als bijlage. De factuur kunt u eenvoudig uitprinten en vervolgens inleveren bij de administratieve afdeling van de school. Na betaling ontvangt u per email uw persoonlijke inlognummer en wachtwoord.

Tip! Wilt u op korte termijn starten? Neem dan contact met ons op. Wij mailen u dan de inlogcodes vooruitlopend op de betaling, zodat u niet in tijdsnood komt.

Op deze website kunt u rechtsboven via de button "Log in" op uw persoonlijke docentenpagina inloggen. Daarna kunt u de docentenhandleiding en de extra deelopdrachten met beoordelingscriteria downloaden. Hier vindt u ook de inlognummers en wachtwoorden van uw leerlingenteams. Met deze inlognummers en wachtwoorden kunnen de leerlingen zelf via de website hun teamgegevens opgeven. En vervolgens het competitieboek, werkboek en opzet eindverslag downloaden.

Kosten GPS World, Sonic Factory en Global Mobile

De deelnamekosten van de Nederlandstalige Bizzgames Sonic Factory en Global Mobile zijn slechts € 70,- per team van max. 4 studenten. Voor de Engelstalige versies van SF en GM en tevens voor GPSW is dat € 80,- per team. De eenmalige opstart- en administratiekosten zijn daarnaast € 35,- per school en studiejaar. Alles excl. 21% BTW.

U kunt zich het hele studiejaar in Nederland of België inschrijven voor Sonic Factory, Global Mobile en ook GPS World.
Of vraag eerst een testaccount aan.

Meer over inschrijven voor Hoger Onderwijs?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven voor het hoger onderwijs en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.