Gamification voor Events en Teambuilding

Gamification is ook prima inzetbaar voor events en teambuilding. Het wordt onder andere ingezet om de instroom op open dagen kennis te laten maken met het eigentijdse hoger onderwijs. Tevens worden zij ingezet om 1e-jaars studenten kennis te laten maken met elkaar, de opleiding en de organisatie. Maar ook is het een prima tool tijdens teambuilding bijeenkomsten voor het personeel.

Gamification voor events en teambuilding, open dag en introweek

De inzet van Bizzgames op locatie wordt geheel begeleid door de trainers van Bizzgames Gamification. Maar ze kunnen ook geheel zelfstandig worden ingezet na een Bizzgames train-de-trainer workshop. De docenten ontvangen dan een uitgebreide training alvorens zij aan de slag gaan met de management game.

Bizzgames op locatie

Gamification voor Events en teambuilding management game
Doelgroep Instroom, 1e-jaars, personeel.
Toepassing Events, teambuilding, kennismaking, open dagen en ook een introweek.
Omschrijving Gamification is bij uitstek geschikt voor events en teambuilding bijeenkomsten, kennismakings- en open dagen en tevens introductieweken.
Meer info info@bizzgames.nl

Er zijn tientallen management games beschikbaar met verschillende leerdoelstellingen en niveaus in het (hoger) onderwijs. Deze zijn prima inzetbaar voor een teambuilding, open dag, introductieweek en tevens voor events.

Diverse leerdoelstellingen en niveaus

Bizzgames managementgames niveausBizzgames management games zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend. Op diverse niveaus kan al met 4 teams een eigen competitie worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de management game wordt ingezet. En ook wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt.

De gamification toepassingen voor zowel events als teambuilding zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde worden de beslissingen van de teams met een druk op de knop verwerkt. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box). En voor elk team is er bovendien heldere feedback op de resultaten op alle management games niveaus.

Meer weten over gamification voor events en teambuilding?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Quote Technasium Event, gamification en serious gaming met serious games