Gamification bedrijf

Bizzgames is een gamification bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en tevens begeleiden van gamification toepassingen, serious gaming en business games.

Dit doen we inmiddels al ruim 25 jaar, met veel passie en plezier. Onze expertise als gamification bureau, zetten we in voor het onderwijs, bedrijfsleven, de zorg en non-profit sector. Onder andere voor HR, recruitment, onboarding, training, verandermanagement, employee engagement en teambuilding, is gamification zeer effectief in te zetten.

Inspelen op de huidige tijd als gamification bedrijf

In een wereld vol afleidingen, wordt continue nagedacht over nieuwe manieren om een boodschap op een effectieve manier over te brengen. Gamification is daar een goed voorbeeld van en is daarom bezig met een snelle opmars. Logisch, vinden wij bij Bizzgames, want gamification is leuk, leerzaam, uitdagend en effectief!

Vrijblijvend advies voor uGamification & Serious games

Met gamificatie pas je het game-denken en verschillende game-technieken toe in een niet game-omgeving. Hiermee stimuleer je jouw doelgroep actief deel te nemen aan het leer-of verandertraject van jouw keuze. Het uiteindelijk doel is om spelenderwijs het gedrag te veranderen, kennis over te dragen en betrokkenheid te creëren. Hier kunnen wij je als gamification company mee helpen door gebruik te maken van onze bestaande tools.

gamification bedrijf

Bij serious games wordt er gebruik gemaakt van de competitieve aard van de mens, dit zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect. Het doel is ook niet zozeer vermaak, zoals bij entertainment games, maar het opdoen van kennis, vaardigheden of het bewerkstelligen van gedragsverandering. Dit doen wij als gamification bedrijf door het toevoegen van verschillende gaming elementen, waaronder:
Neem contact op met Bizzgames Gamification

    • een belonings- en waarderingssysteem;
    • snelle feedback, die versterkend of juist corrigerend kan werken;
    • verliesaversie, niemand vind het leuk om te verliezen;
    • en status en reputatie; een competitief aspect wat zorgt voor betrokkenheid en actie.

Gamification voor bedrijf en organisatie

Wil je weten of gamification en serious gaming toe te passen is binnen jouw organisatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl. Als gamification bedrijf gaan we graag vrijblijvend het gesprek aan om de mogelijkheden voor uw organisatie door te nemen.