Effectief!
Ervaar zelf de verandering
en creëer betrokkenheid
en acceptatie bij het
veranderproces.
 
Leerzaam!
De meest effectieve manier
om te leren, is nu eenmaal
door het zelf te doen.
 
Uitdagend!
Vind de juiste medewerkers,
bouw een relatie op en
creëer betrokkenheid.
 
Betere resultaten!
Smeed ijzersterke teams.
Verhoog de motivatie,
verbondenheid en omzet.
 
Fun-to-do!
Begeleid door onze ervaren
trainers wordt uw event
zeker een succes.

Bizzgames management games zijn leuk, leerzaam en uitdagend!

Management games als lesmateriaal voor (hoger) onderwijs, open dag, introductieweek en ook voor events. Bizzgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend lesmateriaal in uw onderwijsprogramma. Met deze business games kan al met vier teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt dus zelf op welk moment in het jaar de managementgame wordt ingezet in het onderwijsprogramma. En tevens wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. De docent hoeft bovendien niet zelf teams aan te maken.

Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (dus geen black box). En voor elk team is er bovendien heldere feedback op de resultaten. De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarnaast het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers. En indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de managementgame.

Wat zijn management games?

Bij de Bizzgames nemen teams online beslissingen voor hun fictieve organisatie. De resultaten, feedback en ronde-info staan na de verwerking automatisch klaar. Honderden klanten passen onze management games met veel succes en plezier toe.

Waarom Bizzgames?

Bizzgames zijn motiverend, leerzaam en praktijkgericht voor werknemers en studenten. Ze worden elke ronde uitgebreid met extra beslissingen en spannende events. De games zijn gebruiksvriendelijk en uitdagend en worden door de deelnemers zeer goed beoordeeld.

Wilt u kennismaken?

Bizzgames is al 25 jaar gespecialiseerd in management games voor het Onderwijs, Bedrijfsleven en de Non-profit en Zorgsector.
Ontdek ook de voordelen en mogelijkheden!
We geven u graag vrijblijvend advies.
Bizzgames management games en serious gaming voor change management en verandertrajecten

Verandertrajecten

Ervaar de verandering en creëer acceptatie bij het veranderproces.

Serious Gaming en Simulatie voor verandertrajecten

Training en Educatie

De meest effectieve manier om te leren, is nu eenmaal door het zelf te doen.

Management games en serious gaming voor Recruitment en Onboarding

Recruitment en Onboarding

Bouw een relatie op met toekomstige medewerkers en creëer betrokkenheid.