Bedrijfssimulatie online

Gebruikt u al een bedrijfssimulatie in uw organistatie? Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online bedrijfssimulaties voor het hoger onderwijs, middelbaar onderwijs, bedrijfsleven en de non-profit sector in Nederland en België. De managementsimulaties zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk en testaccounts.

Bizzgames educatieve bedrijfssimulatieDat bedrijfssimulaties flink in opmars zijn is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Een bedrijfssimulatie biedt een rijke, dynamische en interactieve omgeving waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. Bedrijfssimulaties maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Bizzgames managementsimulatie

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment de business game wordt ingezet en de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen.

Bizzgames bedrijfssimulatie

Alle bedrijfssimulatie zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Na de deadline verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe marktinformatie en de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een handleiding met beoordelingscriteria en een logboek. Elke ronde motiveren de teams de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek.

Kenmerken flexibel inzetbare bedrijfssimulatie

  • Eigen online bedrijfssimulatie
  • Bedrijfssimulaties over diverse thema's voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het jaar
  • U hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speel- en ook een testronde
  • U bepaalt zelf wanneer u verwerkt
  • Eenvoudig zelf doen of met professionele begeleiding
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over een bedrijfssimulatie?

Heeft u ook vragen over het inzetten van Bizzgames in uw organsiatie? Of wilt u een bedrijfssimulatie die speciaal voor u is ontwikkeld? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.