Management game Bedrijfseconomie HvA

Management game Bedrijfseconomie HvA

Deeltijd studenten Bedrijfseconomie van de Hogeschool van Amsterdam hebben wederom aan de management game GPS World deelgenomen. Ook dit jaar heeft BitPress Educatie de kick-off verzorgd. En tevens de studententeams begeleidt bij de eerste drie ronden van deze management game voor Bedrijfseconomie.

Mooi om te zien hoe enthousiast de studenten weer aan de slag zijn gegaan met de business game GPS World. Gefeliciteerd Ynske en Renate van team 2018-05 en Karel en Babette van team UNO, die in de allerlaatste ronde de winnaar werden in hun poule.

GPS World verkoopt sporthorloges en fietscomputers via gespecialiseerde dealers, elektronica winkelketens en online retail. Deze combinatie van 'Bricks and Clicks' vereist een uitgekiende marketingmix. Studenten verkrijgen hierdoor inzicht in de levenscyclus van high-end producten en hedendaags consumentengedrag.

Management game Bedrijfseconomie

Classic Bizzgames management games zijn direct en op elk moment inzetbaar. De game confronteert de deelnemers niet alleen met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt. Maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

De management games voor Bedrijfseconomie zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht hoger onderwijs. De games bestaan uit een testronde en acht speelrondes en zijn daarnaast gelaagd opgebouwd. Het begint eenvoudig en breidt daarna elke ronde uit met extra beslissingsvariabelen, product/markt-combinaties, afzetmogelijkheden en events. Zo is het begin laagdrempelig en blijft het voor de deelnemers bovendien tot aan het einde toe uitdagend.

Classic Bizzgames voor Hoger Onderwijs komen inclusief docentenhandleiding met beoordelingscriteria en studentenwerkboek. En tevens een opzet eindverslag met strategie, planning, realisatie en logboek. De management games voor Bedrijfseconomie worden ingezet vanaf 14 studielasturen. Maar u kunt ze ook uitbreiden tot ruim 40 studielasturen met de bijgeleverde extra deelopdrachten.

Kennismaken?

BitPress Educatie ontwikkelt en begeleidt de online Bizzgames management games voor Bedrijfseconomie voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. Van landelijke managementcompetities tot specifieke maatwerk games voor het competentiegerichte onderwijs. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en belevingswereld van de gebruikers.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een management game voor Bedrijfseconomie in uw onderwijsprogramma. U kunt hiervoor contact opnemen met Joost Schouten van BitPress Educatie via +31 20 7702265 en ho@bizzgames.nl.

Reacties gesloten.