Bizzgames vervangt Bizzkidz

Door de jaren heen hebben ruim 100.000 leerlingen op interactieve wijze en met grote betrokkenheid kennis gemaakt met ondernemerschap in het onderwijs. En ruim duizend docenten met de mogelijkheden van online serious gaming. Daar zijn wij best trots op!

Na 25 jaar vervangt Bizzgames de landelijke Bizzkidz competitie

Bizzgames heeft dezelfde drie cases als Bizzkidz, met daarbovenop nog een Engelstalige en een Restaurant casus. Bizzgames heeft daarbij als groot voordeel dat er maximaal 8 rondes beschikbaar zijn, die op elke gewenst moment in het schooljaar gespeeld kunnen worden. Dit kan zoals Bizzkidz in opvolgende weken, maar bijvoorbeeld ook in een projectweek.

Naast het zelf kunnen verwerken van een ronde wanneer dat het beste uitkomt, heeft Bizzgames ook nog een extra bonus-malus optie waarmee je teams een bedrag of boete kunt toekennen.

De docentenmodule is ook vrijwel identiek, met als uitzondering dat je nu zelf op de knop Verwerk drukt aan het einde van een ronde. Vervolgens worden alle resultaten en feedback ook hier weer automatisch klaargezet voor de nieuwe ronde. Wat dat betreft is het een feest der herkenning voor docenten die bekend zijn met Bizzkidz.

Meer weten? Neem dan contact op met Joost Schouten via +31 (0)20-7702265 of e-mail docenten@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor middelbaar onderwijs en training en educatie