Educatief spel op maat

Wilt u een educatief spel op maat laten maken? Bizzgames Gamification is specialist in het maken van educatieve games op maat, in nauwe samenwerking met docenten uit het onderwijs. Dit sluit naadloos aan op uw wensen en de belevingswereld van deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en bovendien goede begeleiding.

Educatief spel op maat

Educatief spel op maatVoor het ontwikkelen van maatwerk serious games maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele educatieve games platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde educatieve serious games. Hierdoor ligt de focus bij het maken van uw educatief spel op maat direct op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Flipping the classroom. Met deze vraaggestuurde vorm van 'blended learning', kan een educatief spel op maat het oude curriculum zodoende volledig vervangen. Deze games faciliteren de studenten en dagen uit middels opdrachten. De game ontsluit daarbij internetbronnen en verwijst waar nodig ook naar de bijbehorende theorie. Bovendien is de game omgeving het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.

Samen met docenten hebben wij tientallen serious games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd in het middelbaar en hoger onderwijs. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Gamification tool

Gamification educatief spel op maat

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Dit bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt. En tevens een docentenmodule voor de begeleiding door de docenten. Uw educatief spel op maat is zodoende eenvoudig online toegankelijk. De docent hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Het gebruik van het platform wordt volledig ondersteund door de gratis helpdesk voor zowel docenten als deelnemers.

Wij hebben diverse gamification toepassingen ontwikkeld voor zowel het hoger onderwijs als het mbo. Gamification in het mbo kan ingezet worden voor elke kwalificatie, maar ook voor burgerschap en financiële redzaamheid, en ook voor:

  1. Lesmateriaal en Examentraining
  2. Afnemen online Examens

Direct inzetbare educatieve games

Naast een educatief spel op maat kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de reeds ontwikkelde educatieve games.

Games voor het HO

Hier vindt u een overzicht van de management games hoger onderwijs die wij eerder in samenwerking met de docenten ontwikkeld hebben. Deze games worden ingezet in de opleidingen van tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België.

Games voor VO - MBO en ASO - TSO

Management games voor het VO, MBO en ASO zijn leuk, leerzaam en motiverend. Ze sluiten goed aan op uw leerdoelen, zijn praktijkgericht en bovendien eenvoudig online inzetbaar.

Meer over uw educatief spel op maat?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van uw educatieve spel op maat en gamification in uw organisatie. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.