Digitaal onderwijs

Online gamification en serious gaming met digitale leermiddelen voor afstandsonderwijsDigitale vaardigheden zijn steeds belangrijker, zeker nu de leermiddelen steeds vaker digitaal worden aangeboden. Ook nu de scholen weer (deels) open zijn, blijft digitaal onderwijs belangrijk. Serious games spelen daar een steeds grotere rol in, en dat is niet verwonderlijk met de groei van het afstandsonderwijs. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen.

Serious games bij afstandsonderwijs bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, die concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar verbinden. Serious gaming maakt leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatieButton gamification en serious gaming met management games, business games voor middelbaar onderwijs en training en educatie
 

Off-the-shelf games voor digitaal onderwijs

Portfolio cases digitale leermiddelen zoals serious games en business gamesBizzgames Gamification heeft inmiddels tientallen ‘off-the-shelf’ Bizzgames ontwikkeld, die bovendien direct online inzetbaar zijn. Er zijn diverse games over verschillende onderwerpen, die bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bekijk hier het portfolio met de diverse serious games. Ruim 25 jaar zijn wij specialist in de ontwikkeling van educatieve games. Deze zijn direct inzetbaar als leermiddel in het digitaal onderwijs.

Digitale leermiddelen Hoger Onderwijs

Hier vindt u een overzicht van de management games hoger onderwijs die wij met docenten ontwikkeld hebben. Deze serious games worden ingezet in de opleidingen van tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België.

Digitale leermiddelen Middelbaar Onderwijs

Digitaal lesmateriaal voor middelbaar onderwijs is leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Er zijn diverse educatieve games ontwikkeld. Deze management games worden prima ondersteund door de bijbehorende documentatie en instructievideo's. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers.

Gamification op maat

digitale leermiddelen voor training en educatieSamen met docenten hebben wij tientallen games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd voor digitaal onderwijs. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een uitdagende en motiverende vorm van blended learning.

Voor gamification doeleinden in het onderwijs maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Hierdoor ligt de focus bij het ontwikkelen van deze serious games direct op de inhoud van uw game. Dit online framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt en tevens een module voor de begeleiding. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Meer weten over games voor digitaal onderwijs?

Heeft u vragen over de inzet van serious games voor digitaal onderwijs in het Middelbaar of Hoger onderwijs? Neem dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar of info@bizzgames.nl.
 

Bekijk het portfolio

Portfolio cases gamification en serious gaming met serious games en business games-12