Business simulation

Bizzgames online business simulation hoger onderwijsHet inzetten van een business simulation in het bedrijfsleven, hoger onderwijs, middelbaar onderwijs, de overheid, non-profit en zorgsector is uitdagend, motiverend en effectief. Business simulations zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen. Toepassingsgebieden voor business simulations zijn:

Online business simulations

Een online business simulation biedt een rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. De simulaties maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

U bepaalt zelf op welk moment de simulatie wordt ingezet. En wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Alle business simulations zijn eenvoudig online toegankelijk en tevens zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, feedback, nieuwe ronde-informatie en ook de ranglijst van het online bedrijfsspel worden automatisch klaargezet.

Bizzgames online business simulation

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers van de business simulation.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online business game
  • Inzetbaar op elk gewenst moment
  • Business games over diverse thema's en ook voor verschillende niveaus
  • U hoeft verder geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Bepaal zelf wanneer u een ronde verwerkt
  • Eenvoudig zelf doen of met professionele begeleiding
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over business simulations?

Heeft u vragen over het inzetten van Bizzgames in uw organisatie? Of wilt u een of maatwerk business game die speciaal voor uw dolstelling wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.