SBRM business game bij Windesheim!

Voor het vierde achtereenvolgende jaar nemen 1e-jaars studenten van Windesheim deel aan het Entrepreneurial Development Program met de SBRM business game. Onder begeleiding van de Bizzgames spelleider verkrijgen zij hierbij zicht op het ondernemerschap, hun eigen talenten en ook de verbeterpunten.

Het programma wordt afgesloten met een presentatie van de managementteams en tevens een individueel eindverslag. Dit bestaat uit een logboek met de analyses van de resultaten en de motivatie van de genomen beslissingen per ronde. En de extra aanvullende opdrachten en assessments. Het Entrepreneurial Development Program bevat tevens een aantal mini-hoorcolleges en beslaat in totaal 2 EC (56 studiebelastingsuren).

Bizzgames SBRM business game

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen SBRM business game worden opgezet. U bepaalt zelf wanneer in het jaar u de business game inzet en wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

Bizzgames management games SBRM Business game

Alle business games zijn eenvoudig online toegankelijk en tevens zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback en ook de nieuwe ronde-informatie en ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen het gebruik van de SBRM business game. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een docentenhandleiding met beoordelingscriteria. Er is bovendien een studentenwerkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. Elke ronde motiveren de teams de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online managementcompetitie
  • Games over diverse thema's voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over de SBRM business games?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een SBRM business game in uw onderwijsprogramma. U kunt hiervoor contact opnemen met Joost Schouten van Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.