Business game Bedrijfseconomie

Deeltijd studenten Bedrijfseconomie van de Hogeschool van Amsterdam hebben wederom aan de business game GPS World deelgenomen. Ook dit jaar heeft Bizzgames Gamification de kick-off verzorgd. En tevens de studententeams begeleidt bij de eerste drie ronden van deze business game voor Bedrijfseconomie.

Mooi om te zien hoe enthousiast de studenten weer aan de slag zijn gegaan met de business game GPS World.

GPS World verkoopt sporthorloges en fietscomputers via gespecialiseerde dealers, elektronica winkelketens en online retail. Deze combinatie van 'Bricks and Clicks' vereist een uitgekiende marketingmix. Studenten verkrijgen hierdoor inzicht in de levenscyclus van high-end producten en hedendaags consumentengedrag.

Business games Bedrijfseconomie

Gamification met serious games en business games voor bedrijfseconomieDe management games voor Bedrijfseconomie zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht hoger onderwijs. De business bestaan uit een testronde en acht speelrondes en zijn daarnaast gelaagd opgebouwd. Het begint eenvoudig en breidt daarna elke ronde uit met extra beslissingsvariabelen, product/markt-combinaties, afzetmogelijkheden en events. Zo is het begin laagdrempelig en blijft het voor de deelnemers bovendien tot aan het einde toe uitdagend.

Bizzgames business games voor bedrijfseconomie zijn direct en op elk moment inzetbaar. De game confronteert de deelnemers niet alleen met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt. Maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

Bizzgames komen inclusief docentenhandleiding met beoordelingscriteria en studentenwerkboek. En tevens een opzet eindverslag met strategie, planning, realisatie en logboek. De business games voor Bedrijfseconomie worden ingezet vanaf 14 studielasturen. Maar u kunt ze ook uitbreiden tot ruim 40 studielasturen met de bijgeleverde extra deelopdrachten.

Kennismaken?Neem contact op met Bizzgames Gamification

Bizzgames Gamification ontwikkelt en begeleidt de online Bizzgames management games voor Bedrijfseconomie voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en tevens België. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en belevingswereld van de gebruikers.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een business game voor Bedrijfseconomie in uw onderwijsprogramma. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Joost Schouten – Bizzgames Gamification+31 (0)20 7702265j.schouten@bizzgames.nl
volg ons op LinekdIn

Tweewekelijks verschijnt onze Blog over Gamification. Meld je hier aan.