Windesheim management game SBRM prijsuitreiking

Na vijf spannende weken was in oktober de prijsuitreiking van de Windesheim management game Sonic Factory.

Sonic Factory opereert in de turbulente wereld van trendy consumentenelektronica voor zowel de detailhandel, als de groothandel. De concurrentie voor gadgets is moordend. Door wispelturige klanten volgen productintroducties elkaar ook in rap tempo op. Strategische marketing en logistieke flexibiliteit zijn daarom kritische succesfactoren.

Sonic Factory Serious Gaming Simulatie Windesheim managmeent gameDeze online management game wordt bij Windesheim ingezet in het Entrepreneurial Development Program. Het geeft studenten SBRM beter inzicht in ondernemerschap en hun eigen talenten en ook verbeterpunten. In het leren 'managen' van het bedrijf worden de studenten niet alleen geconfronteerd met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt. Maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

Onderstaande teams waren de beste in hun poules en maakten dan ook de meeste winst gedurende de zeven ronden waaraan ze deelnamen. Zij hadden de keuze uit een aantal leuke prijzen die beschikbaar waren gesteld voor de Windesheim management game door de docenten van Zinderende Organisaties en Bizzgames Gamification.

Teamnaam Eindscore
OLG (Ook Lekker Geluid) 23.332.950
Smikkelbeertjes 16.386.807
KiDiMel Industries 11.020.599
Boembox DUS 8.325.934

Ook kennismaken met deze management game voor Economie?

Bizzgames Gamification ontwikkelt en begeleidt de online Bizzgames management games voor Bedrijfseconomie voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en tevens België. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en belevingswereld van de gebruikers.

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over bovenstaande business game. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we bovendien uitgebreid in op de inzet van de business game in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien.

Wij leveren, net als bij de Windesheim management game, ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Sonic Factory in uw onderwijsprogramma. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Joost Schouten – Bizzgames Gamification+31 (0)20 7702265j.schouten@bizzgames.nl
volg ons op LinekdIn

Tweewekelijks verschijnt onze Blog over Gamification. Meld je hier aan.