Games op Vecon studiedag

Bizzgames management games op Vecon studiedag. De Fontys Hogeschool Tilburg (campus Stappegoor) is op 22 maart a.s."the place to be" voor economiedocenten. Want daar wordt de jaarlijkse Vecon-studiedag gehouden. Natuurlijk kunt u daar ook weer kennismaken met de Bizzgames management games.Bizzgames management games op Vecon studiedag

Een scholings- en netwerkdag
met een inspirerende keynote speaker over een actueel economisch onderwerp en een groot aantal workshops. Tevens is er een informatiemarkt met uitgevers, de uitreiking van de Peerprijs 2018, sectievergaderingen en de ALV. Ook kunt u kennismaken met de Bizzgames management games op Vecon studiedag.

Op 22 maart is prof. dr. Dirk Brounen, hoogleraar op Tilburg University, de gastspreker. Hij is auteur van het boek "Nooit meer slapend arm". Een boek voor iedereen die zijn administratie het liefst uitstelt. Die het jaarlijks pensioenoverzicht snel opbergt en die wel spaart, maar zelden weet waarvoor. Voor mensen die er op vertrouwen dat het later wel goed komt. We leven immers in een rijk land met een royale overheid, die de zaken goed voor ons regelt. Of was het nou regelde?

De spreker zal zijn lezing niet beperken tot zijn boek, maar dit breder trekken naar het financieel bewustzijn van huishoudens, de psychologie van het sparen, en effectief overheidsbeleid met betrekking tot financiële geletterdheid. Kortom, een lezing met ‘voor elke economiedocent wat wils’ met een vertaling naar het onderwijs van vandaag. Gedragseconomie, financiële zelfredzaamheid en –educatie komen aan bod.

Kennismaken met management games op Vecon studiedag?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend een presentatie of testaccount van de Bizzgames management games op Vecon studiedag. Tijdens de presentatie gaan we uitgebreid in op de inzet van de managementgames in het curriculum. De Bizzgames managementgames op vecon studiedag worden prima ondersteund met documentatie, instructievideo's en graits testaccounts. Op aanvraag houden wij onder andere workshops op school voor docenten. Tijdens deze workshops van 2 uur gaan we uitgebreid in op de inzet van de simulaties in het lesprogramma. Daarnaast doen de docenten ook zelf ervaring op door enkele rondes te spelen. De workshopleider verwerkt deze vervolgens, zodat de deelnemers direct de resultaten zien.

Ondersteuning van Bizzgames management games op Vecon studiedag

Vraag de workshop Bizzgames management games op Vecon studiedag aan. De kosten voor een workshop bedragen 200 euro inclusief reistijd en -kosten. U betaalt 0% BTW. Dit valt binnen de school veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten.

Neem hiervoor contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.