Waarom Bizzgames?

Waarom Bizzgames een aantrekkelijke werkvorm is? De games zijn leuk, leerzaam en ook praktijkgericht. En door de hoge betrokkenheid bij het managen van het 'eigen bedrijf' wordt tevens een groot leereffect bereikt.

button_in-de-klas, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games button_ondersteuning, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games button_ervaringen, Bizzgames management games, gamification, serious gaming, serious games, business games button_wat-zijn-bizzgames, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games
 
 
Er zijn management games ontwikkeld met verschillende thema's en leerdoelstellingen voor de diverse niveaus van vmbo tot universiteit. De Bizzgames management games zijn direct en op elk moment inzetbaar. Er zijn zowel Nederlands- als Engelstalige management games beschikbaar. Ze zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het (competentiegericht) onderwijs.

De activiteiten zijn bovendien duidelijk beschreven in een werkboek. En er is tevens een logboek, waarin de teams het gehele proces bijhouden. Verder is er voor de begeleiders een informatieve handleiding met extra deelopdrachten en beoordelingscriteria beschikbaar.

Risicoloos ondernemen voor u en uw teams

Voor alle Bizzgames management games zijn niet alleen gratis testaccounts beschikbaar. Maar er zijn ook duidelijke instructievideo's en er is een gratis helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers. De management games zijn bovendien online, dus u hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren.

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatieButton gamification en serious gaming met management games, business games voor middelbaar onderwijs en training en educatie
 

Waarom Bizzgames inzetten?

  • waarom Bizzgames-on-demand_Management_Game-2Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).
  • Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten per afdeling. Voor de begeleider is dit tevens per team gegroepeerd en er is een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht.
  • De begeleider kan zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het hem/haar uitkomt.
  • De games hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en er zijn duidelijke instructievideo's.
  • Waarom Bizzgames? De games zijn gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe uitdagend.
  • De helpdesk is gratis en prima bereikbaar voor zowel begeleiders als studenten.
  • Indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de game.
  • Wij onderhouden de games op ons platform en jaarlijks worden verbeteringen en updates aangebracht. 

Neem contact op met Bizzgames Gamification

Meer weten over Bizzgames?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.