Ervaringen met onderwijs games

Bekijk hieronder de interviews met docenten en deelnemers over hun ervaringen met Bizzgames Gamification en games in het onderwijs.

button_wat-zijn-bizzgames, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games button_waarom-bizzgames, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games button_in-de-klas, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games button_ondersteuning, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming, serious games
 

Online of in de klas

Ervaringen met onderwijs games

Ervaringen van klanten met Bizzgames

Al meer dan 25 jaar heeft Bizzgames Gamification ervaring met serious games voor het hoger onderwijsen het middelbaar onderwijs, het bedrijfsleven en de non-profit sector in Nederland en België. De business games zijn direct inzetbaar en komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's en tevens prima begeleiding. Bovendien zijn er een gratis helpdesk en testaccounts beschikbaar.

De ervaringen van onze klanten in het onderwijs met Bizzgames management games zijn zeer positief en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Online Bizzgames bieden rijke ervaringen in dynamische en interactieve omgevingen, die concrete uitdagingen, handelingen en tevens het leren met elkaar verbinden. Management games maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatieButton gamification en serious gaming met management games, business games voor middelbaar onderwijs en training en educatie

Waarom Bizzgames inzetten?

  • Ervaringen met games in het onderwijsEr zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).
  • Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten per afdeling. Voor de begeleider is deze feedback tevens per team gegroepeerd en er is een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht.
  • De begeleider kan zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het hem/haar uitkomt.
  • De ervaringen met Bizzgames onderwijs games zijn zeer positief. Ze hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en er zijn bovendien duidelijke instructievideo's.
  • De games zijn tevens gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe ook uitdagend.
  • De helpdesk is gratis en prima bereikbaar voor zowel begeleiders als deelnemers.
  • Indien gewenst geven wij ook kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de game.
  • De games worden bovendien volledig onderhouden op ons online Bizzgames platform. Op basis van ervaringen met Bizzgames worden jaarlijks verbeteringen en tevens updates aangebracht.

Neem contact op met Bizzgames Gamification

Meer weten over ervaringen met games in het onderwijs?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u dus meer weten Bizzgames en de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via telefoonnummer +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.