Bizzgames-on-Demand

Stel uw eigen game samen!
Stel met Bizzgames-on-Demand uw eigen business game samen en geef aan welke onderdelen, leerdoelen, competenties, bijbehorende theorie en opdrachten u in een bepaalde ronde aan bod wilt laten komen.

Gamification of flipping the classroom?

Waarom geen combinatie en creëer een vraaggestuurde vorm van blended learning met een game als rode draad. De online game omgeving is uitdagend en tegelijkertijd faciliterend. De omgeving daagt uit middels opdrachten, ontsluit internetbronnen en verwijst naar theorie. Daarnaast is de Bizzgames-on-Demand omgeving het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.

Onder begeleiding gaan de deelnemers als managementteam de concurrentieslag aan binnen een maatschappelijk verantwoord kader. Daar waar het eigen bedrijf vraagt om oplossingsgericht denken, starten de deelnemers een probleemanalyse en vertalen dit naar nieuwe opties. Voor het duurzaam ontwikkelen van toekomstige markten zoeken zij praktische informatie op het internet. De begeleiders zorgen als ‘bedrijfsadviseurs’ voor feedback, verdiepende inzichten en waar nodig korte uitleg voor een specifieke rol binnen de ‘managementteams’.

Inhoudelijk komen in deze opzet van Bizzgames-on-Demand Internationale Marketing, Strategisch Management, MVO, Bedrijfseconomie, HR Management en Logistiek bij elkaar.

Bizzgames Gamification

Bizzgames-on-Demand gamification, serious gaming, business games en serious games op maatWij ontwikkelen en begeleiden al ruim 25 jaar gamification toepassingen. Van grootschalige landelijke management competities in Nederland en België voor zowel het hoger onderwijs als ook het middelbaar onderwijs, tot specifieke games voor verandertrajecten en trainingen in het bedrijfsleven en de non-profit en zorgsector. Ook voor events, teambuilding en recruitment en onboarding doeleinden zijn gamification toepassingen prima inzetbaar en zeer effectief.

Er zijn tientallen ‘off-the-shelf’ Bizzgames over verschillende onderwerpen, die bovendien direct online inzetbaar zijn. Wilt u liever een game die aangepast is op uw specifieke doeleinden, dan maken wij gebruik van Bizzgames-on-Demand of onze flexibele gamification tool. U kunt daarbij het onderwerp en de doelstelling volledig zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd via de gamification tool online inzetbaar is.

Meer weten over Bizzgames-on-Demand?

Heeft u vragen over het toepassen van gamification in uw organisatie? Of wilt ook u een game die speciaal voor uw organisatie wordt ontwikkeld?
Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of stuur een e-mail naar info@bizzgames.nl.