PNO-Serious-Gaming-Simulatie-300x234

Management games bij PNO Consultants. PNO verzorgt financieringsoplossingen voor innovatie, research en investeringen. Het financieren van innovatie, research en investeringsambities wordt er niet eenvoudiger op. Gelukkig komen er, als alternatief voor of aanvulling op de traditionele bankfinanciering, steeds meer private financieringsmogelijkheden beschikbaar. En PNO kent die route naar publieke en private financiering als geen ander.

Management games bij PNO Consultants

Voor teambuilding en kennismaking wordt bij PNO Consultants gebruik gemaakt van de management games van BitPress Educatie voor Junior Consultants van diverse vestigingen in het land. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn management games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over management games?

Heeft u vragen over het toepassen van management games in uw organisatie, zoals bij PNO? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een management game?

Neemt u dan contact op met Joost Schouten van BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Achtergrond

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online management games voor het voor het bedrijfsleven, onderwijs en de non-profit sector in Nederland en België. De management games zijn direct inzetbaar op locatie, zoals bij PNO. Ze komen bovendien met documentatie, duidelijke instructievideo's en prima begeleiding.

management games op KU LeuvenManagement games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

De management games bieden bovendien rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Daarmee worden concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar verbonden. Management games, zoals ingezet bij PNO, maken leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorg voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect. Alle management games zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk.