Online business games

BitPress Educatie is gespecialiseerd in online business games voor het hoger en middelbaar onderwijs. De online business games zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, testaccounts, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk.

Bizzgames online business games hoger onderwijsOnline business games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Een business game biedt een rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Business games maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Online business games

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen online business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de business game wordt ingezet. En wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag of op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

Bizzgames online business games

Alle business games zijn eenvoudig online toegankelijk en tevens zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, feedback, nieuwe ronde-informatie en ook de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie, instructievideo's en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten ondersteunen daarbij het gebruik. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en een docentenhandleiding met beoordelingscriteria. Bovendien is er een studentenwerkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. In dit logboek motiveren de teams elke ronde de beslissingen analyseren ze de resultaten geanalyseerd.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online managementcompetitie
  • Business games over diverse thema's en ook voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar
  • U hoeft verder geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Bepaal zelf wanneer u een ronde verwerkt
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over online business games?

Heeft u vragen over het inzetten van Bizzgames in uw onderwijsprogramma? Of wilt u een of maatwerk marketing business game online die speciaal voor uw curriculum wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Businessgame BE

Er zijn businessgames BE voor de bedrijfseconomische vakken in zowel het middelbaar als hoger onderwijs. Naast de online businessgame BE zijn er diverse business games die in het hoger onderwijs worden ingezet. Voor de richtingen Commerciële Economie, International Business, (Financial) Accountancy, Bedrijfskunde, SBRM, MER en tevens Technische Bedrijfskunde.

Waarom Bizzgames?