Online business games

BitPress Educatie is al meer dan 25 jaar specialist in online business games voor het onderwijs, bedrijfsleven en de non-profit sector in Nederland en België. De business games zijn direct inzetbaar en komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's en prima begeleiding. Bovendien zijn een gratis helpdesk en testaccounts beschikbaar.

Bizzgames online business games hoger onderwijsOnline business games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Een online business game biedt een rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Business games maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Online business games

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen online business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de business game wordt ingezet. En wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde.

Bizzgames online business games

Alle business games zijn eenvoudig online toegankelijk en tevens zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, feedback, nieuwe ronde-informatie en ook de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een handleiding voor de begeleider. Voor het onderwijs zijn er bovendien beoordelingscriteria, een werkboek, opzet eindverslag met strategie en een logboek. Elke ronde noteren de teams hierin de motivatie van de genomen beslissingen en de analyse van de resultaten.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online managementcompetitie
  • Business games over diverse thema's en ook voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het jaar
  • U hoeft verder geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Bepaal zelf wanneer u een ronde verwerkt
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over online business games?

Heeft u vragen over het inzetten van Bizzgames in uw onderwijsprogramma? Of wilt u een of maatwerk marketing business game online die speciaal voor uw curriculum wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Businessgame BE

Er zijn ook businessgames BE voor de bedrijfseconomische vakken in zowel het middelbaar als hoger onderwijs. Naast de online business games BE zijn er diverse business games die in het hoger onderwijs worden ingezet. Voor de richtingen Commerciële Economie, International Business, (Financial) Accountancy, Bedrijfskunde, SBRM, MER en tevens Technische Bedrijfskunde.

Waarom Bizzgames?