Business games bij Inholland Serious-Gaming-Simulatie-300x85Business games bij Inholland. Hogeschool Inholland biedt goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. Studenten en medewerkers krijgen daarbij ruimte om te presteren en zich te onderscheiden. Onze docenten stimuleren de studenten. Dit om met een onderzoekende blik creatieve, integrale oplossingen aan te dragen voor actuele vraagstukken uit de praktijk. We leggen de lat hoog en streven naar een goede balans tussen passende begeleiding en zelfstandigheid. Dit doen wij in een prettige leeromgeving op al onze locaties verspreid over de Randstad.

Als kennispartner werken wij samen met ondernemers, non-profitorganisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen om toepasbare kennis te ontwikkelen. Op die manier leiden wij professionals op. Die straks in staat zijn op hoog niveau een beroep uit te oefenen en klaar zijn voor de toekomst. Zo ontwikkelen onze studenten zich tot verantwoordelijke en kansrijke professionals. Vakmensen met een reflectieve kijk op zichzelf en een respectvolle kijk op de maatschappij.

Business games bij Inholland

Ook Hogeschool Inholland maakt gebruik van de Bizzgames business games in het onderwijsprogramma op diverse opleidingen en locaties. Tevens zijn in gezamenlijkheid diverse games ontwikkeld, zoals de Poppodium game, Vakantieparken game en de Airline game. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn business games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over business games?

Heeft u vragen over het toepassen van business games in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een business game?

Neemt u dan contact op met Joost Schouten van Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl

Achtergrond

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online business games voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. De business games bij Inholland zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen bovendien met documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en een gratis helpdesk en testaccount.

business games bij InhollandBusiness games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

De serious games op Inholland bieden bovendien rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Daarmee worden concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar verbonden. Business games maken leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorg voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Alle business games bij Inholland zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. De bijbehorende documentatie, instructievideo's en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten ondersteunen daarbij het gebruik.