Online bedrijfsspel ontdekken?

online bedrijfsspel cases gamification en serious gaming met serious games en business games-14Gebruikt u al een online bedrijfsspel in uw organisatie? Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in bedrijfsspellen voor het Bedrijfsleven, Onderwijs de Non-profit en Zorgsector in Nederland en België. Bekijk hier het portfolio met de diverse online bedrijfsspellen.

Dat online bedrijfsspellen in populariteit toenemen moge duidelijk zijn. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dat geldt in het bijzonder voor het opdoen van kennis, samenwerken en gedragsveranderingen.

Meer weten? Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bizzgames bedrijfssspellen

Een online bedrijfsspel biedt een rijke, dynamische en interactieve omgeving. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Bedrijfsspellen maken leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen online bedrijfsspel worden opgezet. Onze bedrijfsspellen zijn direct inzetbaar en u bepaalt zelf op welk moment in het jaar het business spel wordt ingezet en wanneer de verwerking plaatsvindt.

Onderwijs, gamification en serious gaming met serious games

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik van het online bedrijfsspel. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een handleiding met beoordelingscriteria. Er is bovendien een werkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. Elke ronde motiveren de deelnemers de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek.

Alle bedrijfsspellen zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. Waarna de resultaten, inclusief feedback, nieuwe marktinformatie en de ranglijst automatisch worden klaargezet.

Kenmerken flexibel inzetbare bedrijfsspellen

  • Bedrijsspellen over diverse thema's voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het jaar
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt
  • Eenvoudig zelf doen of met professionele begeleiding
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over online bedrijfsspellen?

Heeft u vragen over het inzetten van een bedrijfsspel in uw organisatie? Of wilt u bijvoorbeeld een business spel dat speciaal voor uw doeleinden wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Portfolio serious games

Portfolio cases gamification en serious gaming met serious games en business games-13