Online bedrijfsspel op maat laten maken?

online bedrijfsspel bizzgamesAl meer dan 25 jaar zijn wij specialist in bedrijfsspellen voor onder andere het bedrijfsleven, het onderwijs de non-profitsector en de zorgsector in Nederland en België. Gebruikt u al een online bedrijfsspel in uw organisatie? Bekijk hier ons online portfolio.

Dat online bedrijfsspellen in populariteit toenemen is een feit! En dat is ook niet heel gek, als je bedenkt dat de meest effectieve manier om iets te leren, nou eenmaal door het te doen is. Dat geldt in het bijzonder voor het opdoen van kennis, samenwerken en gedragsveranderingen.

Meer weten? Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bizzgames bedrijfsspel op maat

Een maatwerk online business game biedt een rijke, dynamische en interactieve omgeving. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar verbonden. U kunt daarin het spel volledig naar eigen wens en waarden van de organisatie inrichten. Een bedrijfsspel op maat, maakt leren leuk, uitdagend en motiverend. Het competitieve karakter zorgt bovendien voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Bizzgames biedt de mogelijk om al met vier teams een eigen business game op te zetten. Uw bedrijfsspel is direct inzetbaar en u bepaalt zelf op welk moment in het jaar het spel wordt ingezet. Ook de verwerking kunt u zelf bepalen.

bedrijfsspel op maat

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen het gebruik van het online bedrijfsspel. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en een handleiding met beoordelingscriteria. Er is daarnaast een werkboek en een opzet van het eindverslag met strategie, planning en logboek. Elke ronde motiveren de deelnemers de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek. Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, dan is er gratis toegang tot de helpdesk, voor zowel begeleiders als deelnemers.

Ieder bedrijfsspel op maat is toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met één druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe marktinformatie en de ranglijst worden vervolgens automatisch klaargezet.

Kenmerken van een flexibel inzetbaar online bedrijfsspel:

  • Diverse thema's voor verschillende niveaus;
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het jaar;
  • Geen dure en ingewikkelde software;
  • Zes tot acht speelrondes, plus een testronde;
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt;
  • Eenvoudig zelf te doen of met professionele begeleiding;
  • Een bedrijfsspel laten maken kan zowel Nederlands- als Engelstalig.

Meer weten over een bedrijfsspel laten maken?

Heeft u vragen over het inzetten van een bedrijfsspel binnen uw organisatie? Of wilt u een bedrijfsspel dat speciaal voor uw doeleinden wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Portfolio serious games

Portfolio cases gamification en serious gaming met serious games en business games-13