Management game voor Bedrijfseconomie HvA

Deeltijd studenten Bedrijfseconomie van de Hogeschool van Amsterdam hebben wederom aan de management game GPS World deelgenomen. Ook dit jaar heeft Bizzgames Gamification de kick-off verzorgd. En tevens de studententeams begeleidt bij de eerste drie ronden van deze management game voor Bedrijfseconomie.

GPS World verkoopt sporthorloges en fietscomputers via gespecialiseerde dealers, elektronica winkelketens en online retail. Deze combinatie van 'Bricks and Clicks' vereist een uitgekiende marketingmix. Studenten verkrijgen hierdoor inzicht in de levenscyclus van high-end producten en hedendaags consumentengedrag.

Management game voor BedrijfseconomieVrijblijvend advies van Bizzgames Gamification

Bizzgames management games zijn direct en op elk moment inzetbaar. De game confronteert de deelnemers niet alleen met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt. Maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

De management games voor Bedrijfseconomie zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht hoger onderwijs. De games bestaan uit een testronde en acht speelrondes en zijn daarnaast gelaagd opgebouwd. Het begint eenvoudig en breidt daarna elke ronde uit met extra beslissingsvariabelen, product/markt-combinaties, afzetmogelijkheden en events. Zo is het begin laagdrempelig en blijft het voor de deelnemers bovendien tot aan het einde toe uitdagend.

Bizzgames management game voor BedrijfseconomieBizzgames voor Hoger Onderwijs komen inclusief instructievideo's, docentenhandleiding met beoordelingscriteria en studentenwerkboek. En tevens een opzet eindverslag met strategie, planning, realisatie en logboek. De management games voor Bedrijfseconomie worden ingezet vanaf 14 studielasturen. Maar u kunt ze ook uitbreiden tot ruim 40 studielasturen met de bijgeleverde extra deelopdrachten.

Kennismaken?

Bizzgames Gamification ontwikkelt en begeleidt de online Bizzgames management games voor Bedrijfseconomie voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. Van landelijke managementcompetities tot specifieke maatwerk games voor het competentiegerichte onderwijs. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en belevingswereld van de gebruikers.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een management game voor Bedrijfseconomie in uw onderwijsprogramma. Neem hiervoor contact op met:

Joost Schouten – Bizzgames Gamification – +31 (0)20 7702265 – j.schouten@bizzgames.nl
volg ons op LinkedIn

Tweewekelijks verschijnt onze Blog over Gamification. Meld je hier aan.