BitPress begeleidt HvA deeltijd management game voor Bedrijfseconomie

BitPress begeleidt HvA deeltijd management game voor Bedrijfseconomie

Deeltijd studenten Bedrijfseconomie van de Hogeschool van Amsterdam hebben wederom aan de management game GPS World deelgenomen. Ook dit jaar heeft BitPress Educatie de kick-off verzorgd en de studententeams begeleidt bij eerste drie ronden van deze management game voor Bedrijfseconomie.

GPS World verkoopt sporthorloges en fietscomputers via gespecialiseerde dealers, elektronica winkelketens en online retail. Deze combinatie van 'Bricks and Clicks' vereist een uitgekiende marketingmix. Studenten verkrijgen hierdoor inzicht in de levenscyclus van high-end producten en hedendaags consumentengedrag.

Bizzgames managementgames zijn direct en op elk moment inzetbaar. In het leren 'managen' van het bedrijf worden de deelnemers niet alleen geconfronteerd met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

De managementgames zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht hoger onderwijs.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames GPS World in uw onderwijsprogramma. U kunt hiervoor contact opnemen met Joost Schouten via +31 20 7702265 en ho@bizzgames.nl.

Reacties gesloten.