Recruitment game

recruitment gameGames zijn uitstekend inzetbaar voor Recruitment en Onboarding. Gamification kan niet alleen bijdragen aan het werven van gekwalificeerd personeel, maar ook aan de selectie en onboarding van nieuwe medewerkers. Onze games sluiten naadloos aan op de belevingswereld van de deelnemers en uw recruitment en onboarding doelstellingen.

Bel Bizzgames Gamification Vrijblijvend advies voor u Ontdek de voordelen van Bizzgames

Recruitment game

Gamification biedt een laagdrempelige, leuke en uitdagende manier om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met uw bedrijf, de missie en bedrijfscultuur. Tevens kan het prima worden ingezet om ze snel en efficiënt in te werken en de benodigde operationele kennis en vaardigheden te laten opdoen. Hiermee wordt het leerproces van nieuw personeel verbeterd en dit verkort de gemiddelde inwerktijd.

 • Recruteer gekwalificeerd personeel
 • Werk nieuwe medewerkers sneller in
 • Vergroot de motivatie op de werkvloer
 • Verbeter de prestaties van het personeel
 • Op een leuke, snelle, efficiënte manier

Gamification oplossing op maat

Heeft u een specifieke doelstelling voor uw recruitment en onboarding, dan maken wij eenvoudig uw eigen game met ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemersmet (eigen) opdrachten en assessments en tevens een module voor de begeleiding. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames zorgt daarbij dat uw serious game in korte tijd online  inzetbaar is.
recruitment game

 • Zet ook gamification in voor uw recruitment doeleinden
 • Gebruik de recruitment game voor de bias-free selectie van potentiële kandidaten
 • Laat toekomstige medewerkers op speelse wijze kennismaken met uw organisatie, cultuur, waarden en tevens missie
 • Laat de kandidaat in een vroeg stadium ontdekken of dit ook aansluit bij de eigen ambities en verwachtingen
 • Bind op interactieve en tevens uitdagende wijze personeel aan uw organisatie
 • Verzamel gegevens om contact te onderhouden met de kandidaten

Bizzgames Gamification is specialist in de inzet van games voor recruitment en onboarding in het bedrijfsleven, onderwijs, en tevens de non-profit en zorgsector.
Bel Bizzgames Gamification Meer info over Bizzgames

Begeleiding games voor Recruitment en Onboarding

De inzet van games voor werving en selectie kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een serious game kan ook geheel zelfstandig worden ingezet door de klant na een train-de-trainer workshop. Begeleiders en coaches ontvangen dan een uitgebreide training alvorens zij aan de slag gaan.

Wilt u vrijblijvend advies?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een recruitment game en onboarding in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.