Management games op Vives Serious-Gaming-Simulatie-266x190Management games op VIVES. VIVES, dat zijn:

  • zes innovatieve campussen
  • zes interessante studiegebieden
  • 1250 gemotiveerde personeelsleden
  • 2000 professionele stagebedrijven en -instellingen
  • 13000 toffe medestudenten
  • 14 studentenclubs
  • en 1300 expert-gastsprekers uit het werkveld

Maar VIVES is zoveel meer. Zes expertisecentra ondersteunen ondernemingen met onderzoeksprojecten. Meer dan 1000 bachelorproeven worden elk jaar geschreven in opdracht van het werkveld. En jaarlijks realiseren we meer dan vijf miljoen omzet in maatschappelijke dienstverlening.

Management games op VIVES

Ook VIVES maakt gebruik van de Bizzgames in het onderwijsprogramma. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn management games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over management games?

Heeft u vragen over het toepassen van management games in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een management game?

Neemt u dan contact op met Joost Schouten van Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl

Achtergrond

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online management games voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. De management games op VIVES zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen bovendien met documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en een gratis helpdesk en testaccount.

management games op VIVESManagement games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

De management games op VIVES bieden bovendien rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Daarmee worden concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar verbonden. Management games maken leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorg voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Alle management games op VIVES zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. De bijbehorende documentatie, instructievideo's en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten ondersteunen daarbij het gebruik.