Management games op KU Leuven 300x107Management games op KU Leuven. De KU Leuven is een onderzoeks- en onderwijsinstelling met internationale uitstraling. Alle opleidingen aan de universiteit zijn gebaseerd op het innovatieve onderzoek van haar wetenschappers en professoren.

De KU Leuven heeft 14 campussen, verdeeld over 10 steden in Vlaanderen. Aan de KU Leuven gebeurt onderwijs en onderzoek in vrijwel alle disciplines. Het onderwijs is georganiseerd door 15 faculteiten. Het onderzoek gebeurt in departementen en onderzoeksgroepen. Faculteiten en departementen zijn georganiseerd in 3 groepen:

  1. Humane Wetenschappen
  2. Wetenschap & Technologie
  3. Biomedische Wetenschappen

Management games op KU Leuven

Ook KU Leuven maakt gebruik van de Bizzgames management games in het onderwijsprogramma. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn management games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over management games?

Heeft u vragen over het toepassen van management games in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een management game?

Neemt u dan contact op met Joost Schouten van BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Achtergrond

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online management games voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. De management games op KU Leuven zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen bovendien met documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en een gratis helpdesk en testaccount.

management games op KU LeuvenManagement games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

De management games op KU Leuven bieden bovendien rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Daarmee worden concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar verbonden. Management games maken leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorg voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Alle management games op KU Leuven zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. De bijbehorende documentatie, instructievideo's en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten ondersteunen daarbij het gebruik.